Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.....

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Η γιορτή της σημαίας του Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Αμφίκλειας 2024-25

Με σεβασμό και τιμή γιορτάστηκε η Γιορτή της Σημαίας από το Ημερήσιο Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Αμφίκλειας. Αναγνώστηκε το μήνυμα του Υπουργού κ. Κυριάκου Πιερρακάκη από τη Διευθύντρια του Λυκείου. ....

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάγνωση των πρακτικών των δύο σχολείων από τις φιλολόγους κα Κουτσικούρη Μαρίας (Λυκείου) και κα Ράπτη Ευσταθίας (Γυμνασίου), αποδόθηκε η σημαία των δύο σχολικών μονάδων από τη Διευθύντρια του Λυκείου και τον Διευθυντή του Γυμνασίου στους σημαιοφόρους, επιδόθηκαν τα βραβεία και τα αριστεία των μαθητών/τριών του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας.

 Ακολούθως δόθηκαν τα βραβεία από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Τέλος, απονεμήθηκαν στη μνήμη του αειμνήστου συντοπίτη μας Λουκά Πολιτικού και της οικογένειάς του δωροεπιταγές στους διακριθέντες μαθητές/τριες των τριών τάξεων του Λυκείου. 

Ολοκληρώθηκε η γιορτή της σημαίας με απαγγελίες ποιημάτων, το χρονικό του έπους του 1940 που είχαν ετοιμάσει και τα δύο σχολεία υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών φιλολόγων των σχολείων μας της κας Κοβάτση Σμαρώς και κυρίας Ράπτη Ευσταθίας.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου