Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου....

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Σχολές ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών ΕΠΟ/UEFA περιόδου 2025-2027

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

 

   Η ΕΠΣ Φωκίδας ενημερώνει ότι ανακοινώθηκε,  στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ η λειτουργία σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών ΕΠΟ/UEFA περιόδου 2025-2027 διάρκειας 15 ωρών  για όσους  -σε πρώτη φάση  - δεν   είναι   κάτοχοι   προπονητικής  ταυτότητας  σε  ισχύ, καθώς επίσης για τους προπονητές κατόχους διπλώματος και προπονητικής ταυτότητας UEFA Pro.....

 

       Θα ακολουθήσει το προσεχές διάστημα νέα ανακοίνωση για τη διαδικασία εγγραφής στις σχολές ανανέωσης 2025-2027 όσων προπονητών (των λοιπών κατηγοριών) κατέχουν προπονητική ταυτότητα με ισχύ έως 31/12/2024.

 

 Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στην ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας : https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=46162.

 

       Επισημαίνουμε ότι, το αίτημα εγγραφής του ενδιαφερόμενου υποβάλλεται από  τον  ίδιο  τον προπονητή  μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΟ και όχι μέσω  Συνδέσμου προπονητών που είναι εγγεγραμμένος. Στην συνέχεια η ΕΠΟ αποστέλλει προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στον προπονητή.

       Η καταληκτική ημερομηνία  εγγραφής του προπονητή,  στην πλατφόρμα συμμετοχής σε σχολές ανανέωσης ταυτοτήτων 2025-2027 της ΕΠΟ ,  είναι η 

                          1η    Οκτωβρίου    2024 .

 

       Οι σχολές θα λειτουργήσουν διαδικτυακά σε συνεργασία με τις ΕΠΣ και την ΠΕΠΠ. Η επιμέλεια και η παρουσίαση των θεμάτων πραγματοποιείται από την εκπαιδευτική ομάδα της ΕΠΟ.

Η νέα  Ταυτότητα θα αποσταλεί στην  οικεία ΕΠΣ  και όχι στον Σύνδεσμο  όπου είναι εγγεγραμμένος ο προπονητής,  ως εκ τούτου τα προβλεπόμενα  παράβολα  θα κατατεθούν  υπέρ  ΕΠΟ – ΠΕΠΠ & οικείας ΕΠΣ.

       Για τυχόν διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΕΠΣ Φωκίδας.

 

                                                     ΓΙΑ  ΤΗΝ Ε.Ε.    

               Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο  ΕΚΤ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                 ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ                               ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου