Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου....

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

"Συγκίνησε και ενθουσίασε η Ρίτα Αντωνοπούλου με το Nikaia Guitar Trio στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς."

Συγκλονιστικές ερμηνείες και ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν το κοινό από την Ρίτα Αντωνοπούλου και το Nikaia Guitar Trio στο 7ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς.....

 που πραγματοποιήθηκε στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τους Εκτελεσμένους του Μαρτυρικού Μπλόκου, που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με τη στήριξη της Πνευματικής Εστίας Νίκαιας και του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.  

Στην πρώτη μέρα του Φεστιβάλ το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η Κιθαριστική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη, σε ενορχηστρώσεις των Γιώργου Γκόλγκαρη & Αντώνη Μυτακίδη παρουσίασαν τα «Τραγούδια των λαών του κόσμου» με σολίστ τους Γιώργο & Στέλιο Γκόλγκαρη, Ηλία Διαμαντάκη και Δέσποινα Χαντά.

Τραγούδησαν οι Μαρία Ρουμάνη, Αλέξανδρος Πισκιούλης και εκτάκτως ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και μουσικός Δημήτρης Καπράνος που έκλεψε την παράσταση με τις ερμηνείες του στα κλασικά ροκ τραγούδια "The house of the rising sun" και "Let it be".

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η Ρίτα Αντωνοπούλου καθήλωσε και συγκλόνισε το κοινό με τις ερμηνείες της σε εμβληματικά τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκου και Θ. Μικρούτσικου.

Μαζί της το διεθνούς φήμης Nikaia Guitar Trio (Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, Αντώνης Μυτακίδης) σε μια αρμονική πανδαισία κιθαριστικών ηχοχρωμάτων και φωνής.

Η Νίκαια με κορωνίδα του πολιτισμού το Δημοτικό της Ωδείο, δίδαξε για μια ακόμη φορά πολιτισμό. Μακάρι τέτοιες ποιοτικές εκδηλώσεις να βλέπαμε και σε άλλους Δήμους της χώρας μας.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου