Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου....

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών για τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2024

Κάθε χρόνο τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, για την ποικιλία τους και για τη συμμετοχή του κόσμου που διαρκώς αυξάνει. Το ίδιο συνέβη και με τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2024 που, περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμά τους εκδηλώσεις ξεχωριστές, πέρασαν στην ιστορία ως εξαιρετικά πετυχημένα. ....

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2024 διήρκεσαν από τις 3 έως τις 16 Αυγούστου, με εκδηλώσεις κάθε ημέρα, σε κάποιες ημέρες και με διπλές εκδηλώσεις. Ο χαμός ενός νέου ανθρώπου επίσπευσε τις εκδηλώσεις μας κατά μία ημέρα. Κατά τα λοιπά το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε στο σύνολό του με μεγάλη επιτυχία. Με την ολοκλήρωση των φετινών ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή πραγματοποίησή τους και πιο συγκεκριμένα:

Τον Συμεών Σταμπουλού (Φιλόλογος-Νεοελληνιστής) τόσο για την παρουσία του στην εξαιρετική εναρκτήρια εκδήλωση όσο και για την καθοριστική συμβολή του στην πραγματοποίησή της (σύλληψη ιδέας και οργάνωση).

Τον Κώστα Κρεμύδα, εκδότη του περιοδικού ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ, για την τιμητική του παρουσία στην εναρκτήρια εκδήλωση.

Τον κορυφαίο καραγκιοζοπαίκτη Άθω Δανέλλη για την μοναδική παράστασή του με τίτλο «Ο Καραγκιόζης Κλεφταρματολός», βασισμένη σε κείμενα του Γιάννη Σκαρίμπα. 

Τους σπουδαίους μουσικούς Βασιλική Παπαγεωργίου, Βέρα Χατζηπαπά και Αντώνη Σκαμνάκη οι οποίοι μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές παρουσιάζοντας μελοποιημένα ποιήματα του Σκαρίμπα αλλά και συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι. Ιδιαίτερα την Βασιλική Παπαγεωργίου για τις δικές της συνθέσεις σε ποιήματα του Σκαρίμπα. 

Τον δρα Αναστάσιο Κόλλια για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του στους μικρούς μας φίλους που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις τριήμερες καταπληκτικές «καλοκαιρινές ρομποτικές περιπέτειες».

Τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό MellonLab και την συνιδιοκτήτριά του Χρυσούλα Κων. Κονιάκου για την αφιλοκερδή διοργάνωση του τριημέρου ρομποτικής.

Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», τον Πρόεδρό του Δημήτρη Κωνσταντίνου, τον ιατρό Δημήτρη Μπουργανό και την μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν. Άμφισσας για τη διοργάνωση της 17ης εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και τους αιμοδότες που συμμετείχαν σ’ αυτή, αψηφώντας τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

Το Μαγικό Θέατρο Άμφισσας, τον Σύλλογο Γυναικών Φωκίδας και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Αποστόλου και τις συνεργάτριές του για την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Η Μήδεια αλλιώς + Το Ψέμα» που μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε.

Όλους (μικρούς και μεγάλους) που συμμετείχαν στους αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5.  

Τον Γιώργο Καραδήμα για την κάλυψη των δικαιωμάτων προκειμένου να προβληθεί η ταινία «Κυνήγι γειτόνων», μια γαλλική κωμωδία πρώτης προβολής.

Τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη δημοτική βραδιά χαρίζοντάς μας μια  εξαιρετικά πετυχημένη εκδήλωση.

Όλους όσοι βοήθησαν εθελοντικά στη μεγάλη δημοτική βραδιά. Τα ονόματά τους θα αναφερθούν στα προσεχή ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Τον Αγιαθυμιώτη Πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργο Βασ. Δεδούση για την θαυμάσια ομιλία του με θέμα «Τα Πανεπιστήμια της χώρας μας. Δυνατότητες και αδυναμίες».

Την αρχαιολόγο Αλεξάνδρα Φασούλη που συντόνισε και παρουσίασε την πετυχημένη και πρωτότυπη δράση με τίτλο «Εργαστήριο ψηφιδωτού για παιδιά εμπνευσμένο από την αρχαία Μυωνία».

Τους Djs Βασίλη Δημ. Γλυμή και Ασημάκη Χρ. Καραμέρη για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο ιδιαίτερα πετυχημένο πάρτι νεολαίας.

Τους Ηρακλή Ζερέλι και Χρήστο Δημ. Παππά που ακούραστα και αφιλοκερδώς σέρβιραν τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι.  

Τον π. Χρήστο Λυκουρέση και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Αγίας Ευθυμίας για την συμβολή τους στην πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. του Αγίου Ευθυμίου.

Τους χορηγούς του βραβείου «Επαμεινώνδας Ρουμάνης» Ρόη και Τίμο Σπ. Λύτρα.

Το παιδικό-εφηβικό χορευτικό τμήμα και το χορευτικό τμήμα ενηλίκων της Αγίας Ευθυμίας καθώς και την χοροδιδάσκαλό τους Ζέφη Μιχαηλίδη για την εξαιρετική παρουσίαση παραδοσιακών χορών.

Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Φωκίδας) για το ιδιαίτερα χρήσιμο σεμινάριο πρώτων βοηθειών, ΚΑΡΠΑ και χρήσης απινιδωτή.

Τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους που συμμετείχαν στις αθλοπαιδιές.

Τα παιδιά που μας παρουσίασαν το ταλέντο τους στο «Αγιαθυμιά έχεις ταλέντο».

Τον Δημήτριο Μαντζούρη (δάσκαλο του παραδοσιακού τραγουδιού, υπεύθυνο αρχείου Σίμωνα Καρά), τον π. Σταμάτιο Λαλλά και τα παιδιά του χωριού που συμμετείχαν στις πρόβες της εκδήλωσης «Καλώς ανταμωθήκαμε» η οποία ματαιώθηκε λόγω του θανάτου ενός νέου συνανθρώπου μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στα επόμενα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ.

Την Μάντυ Καραμέρη για τις θαυμάσιες αφίσες και τα βίντεο που κατασκεύασε και χρησιμοποιήθηκαν στα social media.   

Τους χορηγούς των εκδηλώσεων: ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ, ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟΝ Μονοπρόσωπη ΑΜΕ, ΕΤΣ’ ΝΤΕΕ-Ευθυμία Κοτσώτα, ΕΥΔΑΠ ΑΕ, ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ-Γεώργιος Θ. Μπαρτσώτας & ΣΙΑ ΟΕ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΤΜ και «Ανώνυμους».

Τον Δήμαρχο Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή και την Πρόεδρο του «Δικτύου Δελφών» Ιωάννα Καλλία για την κάλυψη μέρους των δαπανών μέσω του «Δικτύου».

Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιώργο Δελμούζο για την κάλυψη μέρους των δαπανών μέσω του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.

Τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ευθύμιο Κατσαρέλη και την Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας για την άριστη συνεργασία, για την παραχώρηση των κοινοτικών χώρων που πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις και για την άρτια εμφάνιση του χωριού μας.

Τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Άμφισσας Νίκο Λουπάκο για την συμβολή του στην επίλυση κάθε θέματος που προέκυψε.

Τον Αντιδήμαρχο Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου Θανάση Αδαμάκο για την συμβολή του στην άριστη εμφάνιση του χωριού μας τις ημέρες των εκδηλώσεων.

Τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Δήμου Δελφών Γιάννη Μανανά για την επίλυση θεμάτων της αρμοδιότητάς του.

Τον συγχωριανό μας τ. Αντιδήμαρχο του Δ. Δελφών Ανδρέα Σολτάτο για την μεγάλη βοήθειά του στην οργάνωση του συνόλου των εκδηλώσεων.

Όλους όσοι βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά είτε με την αγορά λαχνών, είτε με την προσφορά δώρων, είτε και με τα δυο.

Τους: Μορφούλα Αγαπητού, Απόστολο Ζησόπουλο, Ευθύμιο Κατσαρέλη, Ρούλα Κουτσού, π. Σταμάτη Λαλλά, Εύη Λιόλιου, Νίκη Μαργαρίτη, Έφη Μηλιώτη, Νεκτάριο Μπαμπαγενέ, Κορνηλία Μπετεινάκη και Αθηνά Πατάκα για τη διάθεση λαχνών.

Όλα τα τοπικά έντυπα ηλεκτρονικά μέσα που, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, προέβαλαν τις εκδηλώσεις μας συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Τους εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχία των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2024 και για τους οποίους θα υπάρξει αναλυτική αναφορά στο προσεχές φύλλο των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Όλους όσοι (και ήταν πάρα πολλοί) μας τίμησαν με την παρουσία τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά.

Ζητάμε συγγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις και ανανεώνουμε την συνάντησή μας με όλους για το επόμενο καλοκαίρι, στα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2025. Μέχρι τότε περιμένουμε τις ιδέες σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι.


Το Δ.  Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου