Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου....

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

14 Αυγούστου στην Πολύδροσο..."το πανηγύρι μας όπως παλιά "

 Ο Σύλλογός μας, όπως κάθε χρόνο από ιδρύσεώς του το 2006, θα συμμετάσχει & εφέτος στις εορταστικές & πανηγυρικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο χωριό μας, την Πολύδροσο, κατά το διήμερο 14 & 15 Αυγούστου κατά τη μεγάλη Θεομητορική εορτή της πολιούχου του χωριού μας “Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου” ….

    Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας ως & αντίστοιχα, προσκεκλημένα από το Σύλλογό μας, τμήματα του Ε.Α.Σ. Λιλαίας & του Πολιτιστικού Συλλόγου Επταλόφου θα συμμετέχουν το βράδυ της 14ης Αυγούστου στη λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου & στη συνέχεια θα παρουσιάσουν στην πλατεία του χωριού χορευτικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών της πατρίδος μας.

    Μετά τη λιτάνευση της εικόνας & τους παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα το πανηγυρικό πρόγραμμα θα συνεχισθεί με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα “Ήχος Γηγενής” που για μία ακόμη φορά θα μας διασκεδάσει με δημοτικολαϊκά χορευτικά τραγούδια ώστε οι συγχωριανοί μας & οι εκλεκτοί επισκέπτες & φίλοι του χωριού μας να διασκεδάσουν & να ζήσουν μια παραδοσιακή πανηγυρική βραδιά “όπως παλιά” γινόταν στη Σουβάλα αυτές τις ημέρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου