Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ....Υψηλή κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς....

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ (Facebook-Παρνασσιώτης) ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ  ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....

..Τέθηκε  από Φίλους και συμπατριώτες το ερώτημα ..Τι μπορεί να κάνει η Αντιπολίτευση αφού δεν εκπροσωπείται? 


Μπορεί να μην εκπροσωπείται στο Τοπικό,αλλά σε Δημοτικό επίπεδο εκπροσωπείται.Πολλά μπορεί να κάνει.Με πρώτο και κύριο να αναδείξει σε όλα τα Μέσα-έντυπα και ηλεκτρονικά- του νομού,με δημοσιεύματα και συνεντεύξεις τα προβλήματα Υποδομών στην Πολύδροσο και να συντονισθεί με τους εκλεγμένους συμπατριώτες μας της Νέας Δημοτικής Αρχής,σε ενέργειες για την επίλυσή τους. ..

Διαβάσαμε-αν ισχύει-ότι εγκρίθηκε προυπολογισμός 2 εκατομμυρίων ευρώ για το Αθλητικό Κέντρο Πολυδρόσου (προφανώς αυτό έκρινε...ως προτεραιότητα για την Σουβάλα η πρώην Δημοτική Αρχή Παναγιωτόπουλου..). Αφού λοιπόν κατάφεραν να εξασφαλίσουν και οι πρώην και οι νυν, χρηματοδότηση για το Αθλητικό Κέντρο να φροντίσουν όλοι μαζί Αντιδήμαρχος ,Πρόεδρος Κοινότητας, Τοπικό Συμβούλιο, Δημοτική Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης και Σύλλογοι ,έτσι ώστε να γίνουν  κοινές παραστάσεις από όλους τους, στον Δήμαρχο ,στα αρμόδια Υπουργεία,στις Δημόσιες Υπηρεσίες και  κύρια στον Υπουργό του Νομού προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τα Σοβαρότατα προβλήματα Υποδομών που αντιμετωπίζει το χωριό,ΥΔΡΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ*. 

Εξάλλου νομίζουμε ότι  το δικαιούται αυτό η Πολύδροσος, αφού στήριξε καθοριστικά με 70-80% την Νέα Δημοτική Αρχή και αυτό  πρέπει και να εκτιμηθεί και να αναγνωριστεί! 


*ΣΗΜΕΙΩΣΗ ...

ΥΔΡΕΥΣΗ  ..Σάπιο δίκτυο ύδρευσης, τεράστιο κόστος  από την  ΔΕΗ που επιβαρύνει τους κατοίκους  για άντληση από γεώτρηση στην πηγή Αγ Ελεούσας ,ενώ θα μπορούσε να γίνει η συγκέντρωση νερού από τις πηγές του χωριού στον Παρνασσό .

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.. το 70% της Πολυδρόσου εξυπηρετείται με βόθρους  και ούτε λόγος για Βιολογικό Καθαρισμό.


Γιώργος Θάνος(Κοντογιάννης)-Παρνασσιώτης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου