Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου...

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - IPA GAMES - ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Η αποστολή του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συμμετείχε με πολυμελή αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από 30 αθλητές στους παγκόσμιους αγώνες IPA GAMES....

που διεξήχθησαν στο Cheile Grădiștei, στην κομητεία του Μπρασόβ από το Εθνικό Τμήμα της Ρουμανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως και 24 Μαϊου 2024. Μια παγκόσμια αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 27 χώρες και περισσότεροι από 800 αθλητές.

Η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας, μετά την παρουσία μας το 2022 στα IPA Games στο Μαυροβούνιο, ήταν παρούσα και συμμετείχε με 9 αθλητές σε 5 αγωνίσματα (ποδόσφαιρο 6x6, Basket 3x3, επιτραπέζια αντισφαίριση, σκάκι και αγώνα δρόμου 5.000 μέτρων). Σημαντική διάκριση αποτελεί η τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισαν οι αθλητές-μέλη μας (ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ Γεώργιος, ΛΥΤΡΑΣ Μαρίνος και ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αθανάσιος) στο αγώνισμα του ομαδικού τρεξίματος στην ηλικιακή κατηγορία 35-39 ετών στα 5.000 μέτρα. Την τέταρτη θέση κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ της Τ.Δ. Αλεξανδρούπολης σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό γκρουπ δυναμικότητας ομάδων και η συνάδελφος ΛΑΜΠΟΥΔΗ Μαρία της Τ.Δ. Ορεστιάδας στο αγώνισμα του τρεξίματος στα 5.000 μέτρα στην ηλικιακή της κατηγορία. Αξιοπρεπείς εμφανίσεις και από τις δύο συμμετέχουσες ομάδες μπάσκετ (Τ.Δ. Δωδεκανήσου και Τ.Δ. Φωκίδας) και την ομάδα ποδοσφαίρου μας στα ομαδικά αθλήματα ενώ και στα ατομικά αγωνίσματα οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για τις επιδόσεις τους και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς και στα δυο μέλη της Τ.Δ. Ευβοίας που μας βοήθησαν στα ομαδικά αθλήματα.


Ευχαριστούμε το Ελληνικό Τμήμα Ipa Hellenic Section που στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού. Η Ελληνική αποστολή στο πλαίσιο των αγώνων, συμμετείχε με προωθητικό στάντ προσφέροντας τοπικά προϊόντα και παρουσιάζοντας ταξιδιωτικούς οδηγούς από διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Ως Τ.Δ. Φωκίδας, ευχαριστούμε το Δήμο Δελφών για το προωθητικό υλικό και το Εμπορικό Επιμελητήριο Φωκίδος για τα τοπικά Φωκικά προϊόντα ("Anolive" ελιές Αμφίσσης, "Doridas Prime" βότανα, "Ρακαριό" τσίπουρο και "Μελισσοκομία Τσονάκα" μέλι) που μας χορήγησε και τα αναδείξαμε σε διάφορα προωθητικά σταντ και τα προσφέραμε ως δώρα στους εκπροσώπους και των 27 κρατών.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την αρωγή τους, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ιδιαίτερα στον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. ΔΕΛΜΟΥΖΟ Γεώργιο, τις εταιρίες "ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Group", "ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟΝ Α.Μ.Ε.", "Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε." και "Ντότσικας Tours". Επίσης, τους χορηγούς για τις εμφανίσεις της αποστολής μας, τα ξενοδοχεία στην Ιτέα Φωκίδας "Trokadero Boutique Hotel" και "Nafsika Palace", την εταιρεία ελαστικών "ΠΟΛΥΖΟΣ ελαστικά" καθώς και το κρεοπωλείο "Παπαθανάσης Α.Θ." και το Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. "MyKTEO" στην Άμφισσα. Χωρίς την υποστήριξη όλων σας θα ήταν δύσκολο η αποστολή μας να καταφέρει να βρίσκεται για δεύτερη φορά σε IPA Games.


Τέλος, συγχαρητήρια στο Εθνικό Τμήμα της Ρουμανίας Asociatia Internationala a Politistilor - Sectia Romana για τη διοργάνωση και την φιλοξενία στον τόπο τους, ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για την παρουσία τους, δίνουμε ραντεβού σε δύο χρόνια στα IPA Games στην Πολωνία και ευχόμαστε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη Τοπική και Εθνική αποστολή.  Άλλωστε, ο αθλητισμός είναι πολιτισμός!


SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ διά της φιλίας)

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο


Ο  Πρόεδρος Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας  Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου