Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου....

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση της παράταξης Ζελιαναίου για την προσβλητική επίθεση στην Ασ. Σταύρου .... “Σεντράρουν” Κουντούνη!

Ευθεία επίθεση κατά του Αντιδημάρχου Ελάτειας, Θωμά Κουντούνη, εξαπολύει η μείζων μειοψηφία στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας με δημόσια τοποθέτησή της.....

Αιτία η ακραία και προσβλητική επίθεση που εξαπέλυσε ο Θ. Κουντούνης (φώτο) στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου, κατά της δημοτικής συμβούλου της παράταξης Ζελιαναίου Ασημίνας Σταύρου για την καταγγελία της τελευταίας αναφορικά με τη λειτουργία των σχολικών επιτροπών, την οποία δημοσίευσε η Εν Δελφοίς.

“Η κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας των σχολικών επιτροπών από το 2019 έως και σήμερα στην οποία προΐσταται ως πρόεδρος και ταμίας δεν δικαιολογεί την παραπάνω συμπεριφορά αλλά επιβεβαιώνει τη ρήση “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης””, σημειώνει χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων η μείζων μειοψηφία.

 


Η ανακοίνωση της “Δύναμης Ενότητας” αναλυτικά

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, 5/6/2024, σε ερώτηση του κου Ζελιαναίου σχετικά με την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας μεσούσης και της αλωνιστικής περιόδου και κυρίως τη διάνοιξη των αγροτικών δρόμων που χρησιμοποιούνται ως αντιπυρικές ζώνες, με λύπη διαπιστώσαμε, ότι μέχρι σήμερα ένα μικρό τμήμα στο κοινοτικό διαμέρισμα Ζελίου έχει αποκατασταθεί που σημαίνει ότι με τους ρυθμούς αυτούς η αποκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί τα Χριστούγεννα.

Όμως στη συνεδρίαση αυτή η θλιβερή έκπληξη ήταν η ανοίκεια – βίαιη φραστική επίθεση του αντδημάρχου κου Κοντούνη στη δημοτική σύμβουλο της μειοψηφίας κας Ασημίνας Σταύρου στη συζήτηση με θέμα τα πεπραγμένα των σχολικών επιτροπών.

Η κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας των σχολικών επιτροπών από το 2019 έως και σήμερα στην οποία προΐσταται ως πρόεδρος και ταμίας δεν δικαιολογεί την παραπάνω συμπεριφορά αλλά επιβεβαιώνει τη ρήση “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.

Επίσης ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος σύμφωνα με τον κανονισμό “διευθύνει τη συζήτηση και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίασης”, δε διέκοψε ως όφειλε τον κο Κοντούνη όταν εκείνος άρχισε να επιτίθεται φραστικά στην κα Σταύρου.

Η δημοτική αρχή συνηθισμένη επί σειρά ετών να βρίσκεται στο απυρόβλητο επιδεικνύει συμπεριφορά αμετροέπειας και αλαζονείας!

Καλούμε τους δημότες να κρίνουν οι ίδιοι αυτές τις συμπεριφορές και να ενημερώνονται για όσα συμβαίνουν στα δημοτικά συμβούλια παρακολουθώντας τα μέσω διαδικτύου.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου