Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου....

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Basketball Camp για παιδιά στην Άμφισσα με τον Νίκο Οικονόμου

Ν. Γιογάκης: «Μία διοργάνωση-μάθημα που ξεπερνά τα στενά όριο του αθλήματος»....

 

Basketball Camp, για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πόλη της Άμφισσας, το οποίο διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα και έμπειρο προπονητή Νίκο Οικονόμου, με την υποστήριξη και του Δήμου Δελφών.

Η επιτυχημένη διοργάνωση συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερα από 600 παιδιά και θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά. Στόχος είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, αλλά και η γνωριμία τους με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Αυτή την αποστολή αναλαμβάνει ξανά ο Νίκος Οικονόμου και το τεχνικό του team, στο οποίο συμμετέχουν προπονητές και γυμναστές της περιοχής με παιδαγωγική ικανότητα. Για άλλη μια χρονιά, θα μάθουν στα παιδιά βασικές τεχνικές του Basket. Παράλληλα, θα τα φέρουν σε επαφή με καταξιωμένους αθλητές, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο camp.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην Άμφισσα, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Χριστολιάς Καμπεράκης», από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024.

Ώρες διεξαγωγής:

9:30-13:30 (πρωϊνό τμήμα)

17:00-21:00 (απογευματινό τμήμα)

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των παιδιών (ηλικίας 6-16 ετών) είναι δωρεάν και κάθε παιδί θα πάρει ως δώρο αναμνηστικό μπλουζάκι, δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο. Κατά την διάρκεια των camps θα μοιράζεται στα παιδιά κολατσιό, χυμός και νερό.

Τα Basketball Camps διοργανώνονται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, τους Δήμους Δελφών, Λαμιέων, Χαλκιδέων, Λεβαδέων, Θηβαίων, Καρπενησίου και με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Βασικοί χορηγοί: “Europa Aluminium Systems”, “Intertrade Hellas”, “Ζύμη Ψαχνών”, “Ηλιακοί θερμοσίφωνες solar flame - Παπαεμμανουήλ ΑΕΒΕ”, “ΑΥΡΑ”.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αιτήσεις συμμετοχής:

https://pste.gov.gr/basket-stin-perifereia-2024/

Τηλ. Επικοινωνίας: 2221352602.

Ο Αντιδήμαρχος, καθ’ ύλην αρμόδιος των Τμημάτων Παιδείας, Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Νικόλαος Γιογάκης, με αφορμή την πραγματοποίηση του Basketball Camp δήλωσε: «Για μία ακόμα χρονιά τα παιδιά μας θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να περάσουν παραγωγικά το χρόνο τους σε ένα καλοκαιρινό μπασκετικό Camp, που όμως δεν μοιράζει γνώσεις μόνο επί του αθλήματος. Η σπουδαία διαδρομή του Νίκου Οικονόμου, με τη βοήθεια των συνεργατών του, μεταφέρει στα παιδιά εμπειρίες-μαθήματα ζωής, τα οποία πλάθουν το χαρακτήρα τους, τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό και κυρίως το πως συνυπάρχουν ως μέλη μίας υγιούς ομάδας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του Camp, αλλά και την πολυεπίπεδη έως σήμερα συνεργασία μας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου