Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. .....

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Δήλωση Δημάρχου Δ.Δελφών για τα γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ως Δήμαρχος του Δήμου Δελφών και επικεφαλής του κορυφαίου οργάνου του Δήμου μας, καταδικάζω τα πρωτοφανή γεγονότα που εκτυλίχθησαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, της 5ης Απριλίου 2024,....

κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τις αποφάσεις της Επιτροπής για τη διερεύνηση χώρων μετεγκατάστασης των Ρομά,  με πρωταγωνιστή τον κ. Βαγγέλη Μυταρά, μέλος της Επιτροπής ως εκπρόσωπος των Πολιτών και πρώην Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας. 

Η αήθης υβριστική επίθεση που εξαπέλυσε κατά εμού και μελών της Δημοτικής Αρχής, ως συμπεριφορά, ουδεμία θέση έχει στα κοινά του τόπου μας και πρέπει να καταδικαστεί απερίφραστα από το σύνολο των Δημοτικών Παρατάξεων, επιδεικνύοντας όλοι μας μηδενική ανοχή απέναντι σε τέτοιου είδους γεγονότα που αμαυρώνουν την εικόνα του Δήμου μας και προσβάλουν όχι μόνο τα πρόσωπα αλλά κυρίως το θεσμό που υπηρετούμε. 

Η σύσταση της εν λόγω Επιτροπής υπήρξε πρόταση δική μου και η έως σήμερα λειτουργία της, με τη συζήτηση συνόλου των θεμάτων που έθεσαν οι συμμετέχοντες σε αυτή, αποδεικνύει τις ειλικρινείς προθέσεις μας για εξάντληση κάθε δυνατότητας προκειμένου να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. 

Καταλήγοντας σημειώνω ότι για τα χθεσινά γεγονότα θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουμε το κύριος και τη λειτουργία του κορυφαίου οργάνου του Δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου.   


Δήμαρχος Δελφών

Παναγιώτης Ταγκαλής


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου