Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. .....

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Πολυδρόσου στίς Εκδηλώσεις για την "Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων"

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

   Ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου μας…

 προτίθεται να συμμετάσχει στις προγραμματισθείσες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 203ης Επετείου της “Μάχης του Κάστρου των Σαλώνων” που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που μας κοινοποιήθηκε & ήδη δημοσιεύσαμε, από τη Δευτέρα 8 Απρ. έως & την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στην Άμφισσα ....

      Η συμμετοχή μας συνίσταται στην συγκρότηση δύο ομάδων-τμημάτων αγήματος ενδεδυμένων με παραδοσιακές φορεσιές (φουστανέλες-Σιγκούνια) & τα οποία θα λάβουν μέρος στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στην Άμφισσα. 

             -Ενός παιδικού τμήματος (αγόρια-κορίτσια) του Δημοτικού που θα αποτελείται κυρίως από τα παιδιά του παιδικού χορευτικού τμήματος του Συλλόγου ή & όποιου άλλου παιδιού ή κοριτσιού του Δημοτικού Σχολείου επιθυμεί να ενταχθεί & να συμμετάσχει.

      -Ενός τμήματος ενηλίκων (άνδρες-γυναίκες) που θα αποτελείται κυρίως από το χορευτικό τμήμα γυναικών του Συλλόγου αλλά & από κάθε άλλον ενήλικα (άνδρα ή γυναίκα) συγχωριανό μας που επιθυμεί να ενταχθεί σε αυτό το τμήμα & να συμμετάσχει.

      Προκειμένου η εκπροσώπηση του χωριού μας & του Συλλόγου μας, σε αυτή την ιστορικής σημασίας εκδήλωση, να είναι αυτή που η ιστορία μας, τα ήθη & έθιμά μας επιτάσσουν, καλούμε όποιον & όποια από τα μέλη του Συλλόγου μας αλλά & κάθε συγχωριανό & συγχωριανή μας επιθυμεί να συμμετάσχει, να μας ενημερώσει μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου προκειμένου μεριμνήσουμε για τα διαδικαστικά θέματα & κυρίως της μετακίνησής μας.

       Υπεύθυνοι, εκ μέρους του Συλλόγου, για δηλώσεις συμμετοχής  ορίζονται η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Νάγια Πάντου τηλ. 6943493242 & η Υπεύθυνη Χορευτικών του Συλλόγου κ. Τούλα Ρίζου τηλ. επικ. 6938825433.

      Την ευθύνη προμήθειας των παραδοσιακών φορεσιών θα έχουν αποκλειστικά οι ίδιοι οι συμμετέχοντες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου