Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Δευτέρα του Πάσχα σήμερα, 6 Μαΐου και σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι του Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος .....

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Δελτίο Τύπου Ανανεωτικής Δύναμης - Τώρα τους φταίει η Σοφία!

Η Σοφία Αναγνωστάκου ,ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας, έχει να επιδείξει πλούσιο έργο με δράσεις και έργα που συμβάλουν καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία τόσο του παραλιακού μας μετώπου (Ιτέα – Κίρρα) όσο και της ευρύτερης περιοχής. .....

Η ίδια η κοινωνία το αντιλαμβάνεται και το επικροτεί. Επιτέλους κάτι προς την σωστή κατεύθυνση γίνεται, αυτός είναι ο συνήθης σχολιασμός των συνδημοτών μας.

Δυστυχώς όμως στην πορεία αυτή βρίσκεται αντιμέτωπη με την δημοτική αρχή του τόπου μας, η οποία προφανώς δεν βλέπει με καλό μάτι τις προοπτικές που δημιουργούνται και με την ταυτόχρονη απουσία δημοτικού έργου, βάλει το τελευταίο διάστημα συνεχώς εναντίον της. Άλλωστε η κα Αναγνωστάκου είναι και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου μας «Ανανεωτική Δύναμη» και συνεπώς κάτι τέτοιο δεν συγχωρείται από τους σημερινούς διοικούντες. Με βάση λοιπόν παρωχημένα πολιτικά σκεπτικά προσπαθούν να μειώσουν την όποια αξιόλογη προσπάθεια γίνεται. 

Ο μηχανισμός απλός και δοκιμασμένος. Δημιουργία παραφιλολογίας ότι όλα γίνονται εν κρυπτώ και σίγουρα προς την αρνητική κατεύθυνση. Με αυτό το γνώμονα  συγκάλεσαν παράτυπα τοπικό συμβούλιο κοινότητας Ιτέας προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που άπτονται στον σχεδιασμό του παραλιακού μετώπου, ξεχνώντας όμως να καλέσουν και τους αρμοδίους, την πρόεδρο και τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής καθώς και τους μελετητές. Τους διέφυγε επιμελώς ότι ακολουθείται εκ του νόμου μια συγκεκριμένη διαδικασία διαβούλευσης και πως αυτή τηρείται επιμελώς από την πρόεδρο.  Σε αυτή την διαδικασία τόσο ο Δήμος Δελφών όσο και η Κοινότητα Ιτέας έχουν και λόγο και θέση. Αλλιώς δεν γίνεται. Αλλά ακολουθώντας την νόμιμη διαδικασία και όχι κατά το δοκούν. 

Συνεπώς κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής ασχοληθείτε πρώτα με τα του οίκου σας, με την πλήρη απουσία έργου καθώς και με την απένταξη δεκάδων χρηματοδοτούμενων  έργων σε όλη την έκταση του και αφήστε αυτούς που μπορούν και επιθυμούν, να κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους. Άλλωστε οι πολίτες αυτού του τόπου και βλέπουν και κρίνουν και ξέρουν να ξεχωρίζουν τα θετικά από τα αρνητικά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου