Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου. .....

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Η παράταξη Ζελιαναίου για τον αποκλεισμό της από τις θεσμικές συναντήσεις του Δήμου

Τοποθέτηση από την παράταξη “Δύναμη Ενότητας” Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας στις 19/03/2024, μετά λύπης αλλά και έκπληξης μας ενημερωθήκαμε από την ίδια τη Δήμαρχο κα. Αθανασία Στιβακτή, έπειτα από σχετική ερώτηση μας, .....

ότι κατά τις επισκέψεις και συναντήσεις εργασίας που πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιο Κυρίτση, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευθύμιο Γκούμα, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Χρήστο Γεωργίου, τον Υπουργό ΥΜΕ κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον Βουλευτή κ. Γιάννη Οικονόμου ήταν βούληση των ανωτέρω να μην συναντήσουν εκπροσώπους της αντιπολίτευσης παρά μόνο της συμπολίτευσης και οι συναντήσεις να έχουν κλειστό και όχι ανοικτό χαρακτήρα.

Η κα Δήμαρχος μας ενημέρωσε επίσης πως είχε φροντίσει να απευθύνει σχετική ερώτηση προς τους ανωτέρω οι οποίοι με τη σειρά τους υπέδειξαν ποιοι θα καλεστούν και εν τέλει θα παρεβρεθούν στις εν λόγω συναντήσεις.

Αν τα όσα μας είπε η κα Δήμαρχος ισχύουν, είναι ιδιαίτερα λυπηρό από τους μέχρι τώρα προαναφερόμενους επισκέπτες να διαχωρίζουν τρόπον τινά την δημοτική αρχή σε δυο μέρη όταν οι ίδιοι έρχονται να ακούσουν τα προβλήματα του τόπου.

Τους πληροφορούμε ότι προτάσεις και λύσεις μπορούν να ακούσουν και από την αντιπολίτευση του 42%.

Δεδομένου ότι η αντιπολίτευση διαδραματίζει καίριο ρόλο στη Δημοκρατία μας, από την πλευρά μας πιστεύουμε πως η παρουσία μας σε τέτοιου είδους συναντήσεις είναι παραπάνω από αναγκαία ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε και να επιλύσουμε τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου μας και να επιτύχουμε τους στόχους και τα οράματα μας.

Πολλώ δε μάλλον τη στιγμή που μέλη της δημοτικής μας παράταξης συμμετέχουν και έχουν ενεργό ρόλο σε επιτροπές όπως η Δημοτική Επιτροπή και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θεωρούμε πως η παρουσία μας στις εν λόγω συναντήσεις εργασίας είναι επιβεβλημένη.

Η ενότητα, η σύμπλευση δυνάμεων και η συνεργασία με όλες τις πλευρές συνιστούν αναγκαίες προϋποθέσεις για να βοηθήσουμε όλοι μαζί το Δήμο αλλά αυτό πρέπει να αποδεικνύεται και από τις αντίστοιχες πράξεις και όχι μόνο στα λόγια.

ΠΗΓΗ: iparnassos.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου