Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Του Διαγόρα Πολυδρόσου

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ειλικρινείς και βαθύτατες ευχαριστίες μου σε όλες και όλους που συνέβαλαν, ...

από το δικό τους μετερίζι, στην οργάνωση και υλοποίηση του 1ου  Τουρνουά << Γνωρίζοντας το ποδόσφαιρο >> που έλαβε χώρα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της Πολυδρόσου, έπειτα από πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Διαγόρας Πολυδρόσου. 

Σε μία εποχή, όπου τα μικρά παιδιά αφιερώνουν ιδιαιτέρως πολλές ώρες μπροστά σε μία οθόνη και απέχουν συστηματικά από κάθε μορφής αθλητικών δράσεων συνιστά μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια η  αθρόα συμμετοχή δεκάδων μικρών μας φίλων από διάφορα μέρη της Στερεάς Ελλάδας με απώτερο στόχο μία πρώτη πιο ουσιαστική επαφή με το άθλημα του ποδοσφαίρου. 

Για τον λόγο αυτό, ευχαριστώ θερμά όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στον παραπάνω σκοπό. Όμως, θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την πληθώρα των εθελοντών  που συνέδραμαν αγόγγυστα και δίχως να περιμένουν το παραμικρό αντάλλαγμα, στο να γίνει πραγματικότητα το όνειρο πολλών λιλιπούτειων φίλων μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μαζί σας σε μελλοντικές ανάλογες δράσεις έχοντας πάντα την δική σας στήριξη στον αγώνα που καταβάλλουμε.  

ΧΟΡΗΓΟΙ :  Ηλιάδης Γεώργιος , Μπαχας Μάριος & συνεργάτες ,Ρούσος Χρήστος ,Αργυρίου Αθανάσιος ,Στρωτός Ιωάννης , Φουρλας Θεόδωρος ,Αδαμακος Αθανάσιος ,Μανανας Ιωάννης ,Κλέτσας Παναγιώτης , Κουτσομπός Αθανάσιος , Metro Cach & Carry .

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Φίλο μας Μουτσιανα Χρήστο για την κάλυψη του Τουρνουά με φωτογραφικό υλικό και βίντεο .

Να ευχαριστήσουμε τον Καρδιολόγο Ιατρό κ. Μπουραζάνη Ιωάννη για την πολύτιμη βοήθεια του .

Και τέλος να ευχαριστήσουμε το προπονητικό Τιμ της ομάδας μας κ.Καραχρηστο Παναγιώτη και την κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου .

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ 

Ο ΠΡΟΔΡΟΣ  ΚΟΤΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου