Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Τρίτη 7 Μαίου σήμερα. υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2024 (Πρωτομαγιά) .....

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

"Απόλυτη επιτυχία για το 6ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς."

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη κατάμεστη από κόσμο και τις δύο μέρες, Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς το 6ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς που διοργανώνεται από τον Δήμο Νίκαιας Ρέντη με την στήριξη της Π.Ε.Ν. (Πνευματικής Εστίας Νίκαιας).....

και του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του γνωστού ενορχηστρωτή και κιθαρίστα Αντώνη Μυτακίδη.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου οι διεθνώς καταξιωμένοι κιθαριστές Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης σε σύμπραξη με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αλέξανδρου Χαλάψη, συμμετείχαν σε ένα αφιέρωμα στον συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή.

Οι ενορχηστρώσεις ήταν της νεαρής μουσικού Μαρίας Κοτζάστρατη και στην συναυλία συμμετείχε επίσης η 14χρονη σπουδάστρια κιθάρας Δέσποινα Χαντά ως σολίστ και ο γνωστός τραγουδιστής Αλέξανδρος Πισκιούλης.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου οι καταξιωμένοι κιθαριστές Αντώνης Μυτακίδης, Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης συνέπραξαν με την σπουδαία ερμηνεύτρια και συνθέτρια Νένα Βενετσάνου σε ένα αφιέρωμα σε εμβληματικά έργα του Μίκη Θεοδωράκη, σε ενορχηστρώσεις του Αντώνη Μυτακίδη.  









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου