Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ - Καλοκαίρι 2023: Ένας σύντομος απολογισμός…


 Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας, του Σινε ΙΤΕΑ!....

Ακόμα ένα καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα απολαύσαμε υπέροχες ταινίες, ταξιδέψαμε σε διάφορες χώρες, από Ισπανία, Ιταλία, φυσικά Γαλλία, Τουρκία, Μαρόκο, αυτή τη χρονιά φτάσαμε μέχρι Ιράν και Ουρουγουάη!!!

Παρακολουθήσαμε ταινίες συγκινητικές, τρυφερές, αστείες, ιστορικές, περιπετειώδεις. Όλες ενδιαφέρουσες!

Ιδιαίτερα όμως θα αναφέρουμε τις εξαιρετικές ελληνικές ταινίες δύο νέων δημιουργών: «Πίσω από τις θημωνιές» της Ασημίνας Προέδρου και «Με αξιοπρέπεια» του Δημήτρη Κατσιμίρη. Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την Ασημίνα Προέδρου και τον Δημήτρη Κατσιμίρη με τον Βασίλη Σταυρόπουλο και να συζητήσουμε για τις ταινίες τους. 

Να σημειώσουμε ότι η ταινία «Πίσω από τις θημωνιές» της Ασημίνας Προέδρου είναι η ελληνική πρόταση για τα βραβεία ΟΣΚΑΡ.   

Ευχαριστούμε τις/τους φίλες/φίλους της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας που συμμετέχουν με ενθουσιασμό, με ιδέες και προτάσεις και στηρίζουν με επιμονή αυτήν τη προσπάθεια. Χωρίς εσάς δε θα γινόταν τίποτα από αυτά…

Μετά από μια σύντομη ανάπαυλα θα επανέλθουμε τέλη Οκτωβρίου στη χειμερινή αίθουσα με ταινίες για ενήλικες, ταινίες παιδικές, εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις. 

Σας περιμένουμε και πάλι να βρεθούμε στη σκοτεινή αίθουσα, στη μαγεία του σινεμά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου