Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Υπάρχει και η Λιλαία Φωκίδας ή Κάτω Αγόριανη κε Περιφερειάρχα

Κάτοικοι της Λιλαίας Παρνασσού – Φωκίδας διαμαρτύρονται και νοιώθουν αρκετά ενοχλημένοι, καθώς ο Περιφερειάρχης Στερεάς κος Σπανός κατά την επίσκεψή του στα χωριά της ΔΕ Παρνασού και της ΔΕ Γραβιάς δεν συμπεριέλαβε και την Λιλαία....

Η Διαμαρτυρία των κατοίκων  της Λιλαίας ‘η Κάτω Αγόριανης

Κύριε Φ. Σπανέ

Εμείς κάποιοι λιγοστοί κάτοικοι της Λιλαίας (Κάτω Αγόργιανης) του Δήμου Δελφών, διαβάζοντας το πρόγραμμα των προεκλογικών επισκέψεών σας στην περιοχή μας, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε, (αφού οι άμεσοι συνεργάτες σας το αγνοούν προκλητικά), ότι ανάμεσα ακριβώς στην περιοχή της επίσκεψή σας, δηλαδή στις κοινότητες Πολυδρόσου, Επταλόφου, Μαριολάτας, Γραβιάς και Καστελλίων, υπάρχει και μία κοινότητα κατά την γνώμη μας, με ένδοξο παρελθόν και ιστορία, αδιάφορο παρόν και αβέβαιο μέλλον η ΛΙΛΑΙΑ (Κάτω Αγόργιανη).

Πιστεύαμε ότι παρά την παντελή απουσία της περιφέρειας, του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κου Γ. Δελμούζου, αλλά και των δράσεων και έργων στο χωριό μας, τουλάχιστον για την προεκλογική περίοδο, που διανύουμε θα μας θυμόσαστε.

Ρωτήστε τον αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας πόσες φορές επισκέφτηκε το χωριό μας, και μας τίμησε με την παρουσία του σε εκδηλώσεις του χωριού μας, και του συλλόγου, πόσες φορές αφουγκράστηκε τις ανάγκες του χωριού μας;

Δυστυχώς ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το ενδιαφέρον του Δημάρχου μας κου Π. Ταγκαλή που για μία δεκαετία οι κάτοικοι της Λιλαίας εκτίμησαν, στήριξαν και ψήφισαν με μεγάλη πλειοψηφία όπως και την δική σας παράταξη .

Κε Σπανέ δεν θα θέλαμε διορθώνοντας το πρόγραμμα των επισκέψεών σας σήμερα , να επισκεφθείτε το χωριό μας, δικαιολογώντας την προκλητική απαξίωση σε αυτό, αγνοώντας την ύπαρξή του .

Εμείς κάποιοι από τους λιγοστούς κατοίκους της Λιλαίας που δεν αντέχουμε να βλέπουμε το χωριό μας, σαν τον φτωχό συγγενή της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, της Δ.Ε. Παρνασσού, και του Δήμου Δελφών, θεωρούμε τους εαυτούς μας, πολίτες δεύτερης κατηγορίας , και το χωριό μας να βρίσκεται πίσω από τον ήλιο, αποδείξτε μας το αντίθετο.

Ας μας συγχωρήσουν κάποιοι για το ύφος της δημοσίευσης αυτής, που για εμάς αποτέλεσε την αφορμή η εξαφάνιση της κοινότητάς μας ακόμα και από τον οδικό χάρτη Γραβιάς - Πολυδρόσου.

Ευχόμαστε στον κο Φ. Σπανό και την παράταξή του κάθε προσωπική και συλλογική επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου