Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Κατατέθηκε ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Ζελιαναίου


 Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας κ. Δημήτριος Ζελιαναίος υπέβαλε χθες το βράδυ, 31 Αυγούστου, τη δήλωση συμμετοχής του συνδυασμού του «Δύναμη Ενότητας» στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023..... Η εν λόγω δήλωση υποβλήθηκε στην ηλεκτρονική πύλη δήλωσης υποψηφιοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με το άρθρο 33 του Π.Δ. 26/2012. 

Ο συνδυασμός απαρτίζεται από ευυπόληπτους πολίτες που ενδιαφέρονται για το μέλλον και την προοπτική του συρρικνωμένου πληθυσμιακά Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, όπως τούτο  καταγράφηκε στην πρόσφατη απογραφή.

Με το πέρας της διαδικασίας καταχώρησης των υποψηφιοτήτων ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτριος Ζελιαναίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σε σύντομο σχετικά διάστημα ο συνδυασμός μας κατόρθωσε να συσπειρώσει ικανό αριθμό υποψηφίων με στόχο τη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές.

Συμπολίτες μας κάθε ηλικίας, από όλα τα επαγγελματικά στρώματα, ξεχωριστής εμπειρίας, με όραμα την προσφορά στον τόπο τους, χωρίς ιδιοτέλεια, στελέχωσαν τον συνδυασμό μας. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους και τον καθένα και την κάθε μια ξεχωριστά για την προθυμία τους να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας.

Η συνδρομή όλων των υποψηφίων στη στελέχωση του συνδυασμού υπήρξε σημαντική και καθοριστική, ώστε επιτυχώς να αναρτήσουμε στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου των Εσωτερικών τα ονόματα των 102 υποψηφίων με απόλυτη επιτυχία, με μεγάλη άνεση και εντός των χρονικών ορίων που καθόριζε η κείμενη νομοθεσία.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψηφίους, η οποία θα σημάνει την επιτυχία του συνδυασμού μας και την ανάταξη του Δήμου μας, όπως ιστορικά, οικονομικά, κοινωνικά του αρμόζει».   


Με εκτίμηση Δημητρης Ζελιαναίος 

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου