Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του νέου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας

Ο Δήμος Δελφών παρέλαβε νέο εξοπλισμό κατόπιν προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας....

Ο Δήμος Δελφών και ο Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας προσκαλούν στα εγκαίνια του ανακαινισμένου με ελαστικό τάπητα (ταρτάν) Δημοτικού Σταδίου Άμφισσας, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:00πμ.

Ένα έργο απαίτηση πολλών χρόνων για την περιοχή έγινε πραγματικότητα, ενώ εκτελέστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ως εκ τούτου, εκτός από την κάλυψη των αναγκών των Σωματείων της περιοχής, αλλά και των αθλούμενων γενικότερα, στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας θα φιλοξενούνται πλέον και επίσημες αθλητικές διοργανώσεις.

Με την ολοκλήρωση της τελετής των εγκαινίων θα πραγματοποιηθούν οι διασυλλογικοί αγώνες «Κ14 (αγοριών-κοριτσιών) 2023-Δρομικό Τρίαθλο» και οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Κ12, οι οποίοι διοργανώνονται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολική Στερεάς & Εύβοιας και θα ξεκινήσουν στις 10:30πμ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι, το Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του, κατόπιν προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Δελφών με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρέλαβε πρόσφατα εξοπλισμό (εμπόδια αγώνων, βατήρες εκκίνησης, στυλοβάτες για άλμα ύψους, πήχη ύψους, στρώμα για άλμα ύψους, σφαίρες, ακόντια, δίσκους κλπ) ο οποίος θα χρησιμοποιείται από τα Σωματεία της περιοχής και τους αθλητές, καθώς και κατά την πραγματοποίηση των αγώνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου