Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γραβιάς ο κ. Χρήστος Δούρος

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ξεκινά τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφίων ενόψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτώβρη....

Σήμερα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του εν ενεργεία Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας, κ. Χρήστου Δούρου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Γραβιάς.  

Είμαι ο: 

Είμαι ο Χρήστος Δούρος, Εφοριακός στο επάγγελμα, στέλεχος του ΣΔΟΕ Αττικής. Τελείωσα του Λύκειο της Γραβιάς και σπούδασα Γεωπονία στο ΤΕΙ Λάρισας και Διοίκηση Επιχειρήσεων Οργανισμών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η σύζυγος μου είναι Δ/ντρια Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου και έχω δύο κόρες, την Ελένη που εργάζεται ως γιατρός σε νοσοκομείο της Γερμανίας και την Ειρήνη που εργάζεται σε κέντρο ημερήσιας φροντίδας παιδιών ΑμεΑ.

Είμαι μέλος του πρώτου πολιτιστικού συλλόγου Γραβιάς 1981, καθώς και μέλος του ΔΣ Εφοριακών και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών. Είμαι εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ΠΕ Φωκίδας, και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). 

Γιατί Επιλογή Ευθύνης: 

Μετά από τέσσερα χρόνια ως Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Φωκίδας, με αγώνες και δράσεις για το καλό των πολιτών του νομού μας, με όρεξη για προσφορά και συνάμα γνώσεις, αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Δελφών, κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, να συμμετέχω στον συνδυασμό του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, εκτιμώντας και το έως σήμερα έργο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και το σχέδιο για την επόμενη μέρα του Δήμου μας. Με πίστη για ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της Φωκίδας, συστρατεύομαι στον κοινό αγώνα. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου