Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Απάντηση (με επίσημα στοιχεία) στον κ. Λουκά Αναγνωστόπουλο για την εξέλιξη του έργου του ειδικού σχολείου Άμφισσας

κ. Αναγνωστόπουλε, είναι λογικό να μην γνωρίζετε την εξέλιξη των έργων, αφού ουδέποτε ασχοληθήκατε με αυτά, είτε ως διοίκηση του Δήμου -καμιά δημοπράτηση μεγάλου έργου στα 5 χρόνια της θητείας σας- ούτε ως αντιπολίτευση, ως οφείλατε!....

Χαίρομαι που αισθάνεστε ότι βομβαρδίζεστε από τις συνεχείς δημοπρατήσεις, υλοποιήσεις και παραδόσεις έργων, αφού έχουμε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα σε όλες τις Δημοτικές ενότητες.

Σχετικά με το ειδικό σχολείο, για το οποίο κ. Αναγνωστόπουλε αναφέρεστε σε λάθος δικούς μας χειρισμούς, να σας θυμίσω ότι:

Το συγκεκριμένο έργο με τίτλο «Προσθήκη πτέρυγας στο 1ο Δημοτικό σχολείο Άμφισσας» το είχατε δημοπρατήσει εσείς και το είχατε συμβασιοποιήσει.

Από δικούς σας λανθασμένους χειρισμούς ο ανάδοχος ζήτησε διάλυση της σύμβασης την οποία και πήρε επί της δικής σας θητείας (Αύγουστος 2019).

Όταν αναλάβαμε το Σεπτέμβριο του 2019, στείλαμε πρόσκληση στον 2ο μειοδότη και στη συνέχεια στον 3ο, οι οποίοι δεν αποδέχτηκαν να το υλοποιήσουν και στη συνέχεια προχωρήσαμε σε επαναδημοπράτηση, αφού πρώτα εξασφαλίσαμε την πρόσθετη χρηματοδότηση, με ενέργειες της Περιφέρειας, η οποία στάθηκε αρωγός.

Η συνέχεια είναι γνωστή καθώς:

μεριμνήσαμε για προμήθεια conteiner,

τη μετακόμιση του ειδικού σχολείου και τα συνοδά έργα,

διακόπησαν οι εργασίες από το ΥΠΠΟ, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες,

έγιναν οι απαραίτητες επιχώσεις και ότι άλλο οφείλαμε να κάνουμε προς το συμφέρον του έργου, όλο αυτό το διάστημα και μέχρι σήμερα.

Οι ευθύνες σας για τη φυγή του αναδόχου και την τεράστια καθυστέρηση ενός μοναδικού για την περιοχή μας έργου, κ. Αναγνωστόπουλε, είναι μεγάλες και θα πρέπει να τις αναλάβετε, ειδικά τώρα που είστε υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου μας.

Είμαι στη διάθεσή σας για την παροχή όλων των στοιχείων που τεκμηριώνουν τα ανωτέρω!

Η συνθηματολογία σας στο δρόμο για τις εκλογές και ο λαϊκισμός, δυστυχώς για εσάς, έχει ως μεγαλύτερό της αντίπαλο τα ίδια μας τα έργα! Όσο πιο σύντομα αντιληφθείτε τη διαφορά μεταξύ των δύο, τόσο πιο εύκολα θα φτάσετε και στην σωστή εκτίμηση της πραγματικότητας!


*επισυνάπτεται η διάλυση της σύμβασης με τον εργολάβο, με ημερομηνία 7/8/2019, όταν στη διοίκηση του Δήμου βρισκόταν ο κ. Αναγνωστόπουλος. 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου