Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

"Αποθέωση για Στέλιο & Γιώργο Γκόλγκαρη, στην συναυλία τους με τον Δημήτρη Μπάση και τον Αντώνη Μυτακίδη στην Κύπρο."


 Την αποθέωση γνώρισαν οι διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης στην συναυλία τους με τον Δημήτρη Μπάση και την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου υπό την διεύθυνση....

του Αντώνη Μυτακίδη. την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, στο Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας». Ήταν η μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο, ίσως και παγκοσμίως, αφού 300 Κιθαριστές βρέθηκαν επί σκηνής με τον Δημήτρη Μπάση, σε μια παράσταση αφιερωμένη  σε τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων συνθετών, με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής ήταν ο Καθηγητής Κιθάρας του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας Αντώνης Κοΐζας και συμμετείχαν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων ΥΠΑΝ. Στο Τραγούδι ήταν ακόμη η νεαρή Κύπρια τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.

Ο Δημήτρης Μπάσης ερμήνευσε τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Σπανού, Θάνου Μικρούτσικου, Χρήστου Νικολόπουλου κ.α. με τις κιθάρες να έχουν τον κύριο ρόλο, σε μια μαγευτική βραδιά για το κοινό της Κύπρου!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου