Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Κυριακή 28 Απριλίου η Εκκλησία μας τιμά την Κυριακή των Βαΐων. .....

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Ο Δήμος Δελφών ξεκινά σημαντικές εργασίες ανάπλασης στο κέντρο της Κοινότητας Χρισσού

Π. Ταγκαλής: «Ένα μεγάλο τεχνικό πρόγραμμα σε εξέλιξη σε όλες της Δημοτικές Ενότητες» ....

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα ξεκινούν σημαντικές εργασίες ανάπλασης στο κέντρο του Χρισσού, η ολοκλήρωση των οποίων θα αναβαθμίσει αισθητικά τόσο το χώρο παρέμβασης, όσο και συνολικότερα  την καρδιά της Κοινότητας. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, με τίτλο «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Κοινότητας Χρισσού (ΑΠΕ Οριζόντιες Δράσεις)», προϋπολογισμού 23.000 ευρώ, θα γίνουν εργασίες κατασκευής τοιχίου από αργολιθοδομή σε παρτέρι και σε δέντρο για την οριοθέτησή τους, καθώς και επένδυση υπάρχοντος παρτεριού, στην στέψη των οποίων θα τοποθετηθεί πλάκα Άρτας. Επίσης, θα γίνει επίστρωση του κοινόχρηστου χώρου με πλάκες ορθογωνισμένες, σε υπόβαση σκυροδέματος με δομικό πλέγμα, ενώ κατά τις συγκεκριμένες εργασίες θα δημιουργηθεί διάδρομος με το ίδιο υλικό, αλλά διαφορετική τοποθέτηση των πλακών, ώστε να ορίζεται διέλευση.

Η Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Δελφών, κ. Χρύσα Σεγκούνη, με αφορμή την επικείμενη έναρξη των εργασιών σημειώνει: «Οι αναπλάσεις των κοινόχρηστων χώρων αποτελούν εργασίες που αναβαθμίζουν αισθητικά τα σημεία παρεμβάσεων, ταυτόχρονα όμως, μέσω της βελτίωσης των υποδομών, ενισχύεται και η ασφάλεια των πολιτών». Αντιστοίχως ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, τονίζει: «Ο Δήμος Δελφών αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης, υλοποιεί ένα μεγάλο τεχνικό πρόγραμμα, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, το οποίο αποτελεί καθημερινή απόδειξη του τρόπου οργάνωσης και δουλειάς που γίνεται από αιρετούς και υπαλλήλους». 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου