Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Διακρίθηκαν, το Νηπιαγωγείο Πολυδρόσου και το Ε Ε Επαγγελματικό Γυμνάσιο Άμφισσας σε διαγωνισμό του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας

 Συγχαρητήρια του Δήμου Δελφών προς το Σχολεία

Πενήντα συνολικά περιβαλλοντικές δράσεις πραγματοποίησε ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2022-2023,....

έχοντας ως στόχο την ενημέρωση - ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα των μαθητών σε θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Με επισκέψεις σε σχολεία και πόλεις ανά την Περιφέρεια, μεταξύ αυτών και στο Δήμο Δελφών, έλαβαν χώρα παρουσιάσεις και βιωματικά παιχνίδια για την προώθηση  πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον μέσω της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων.

Στο πλαίσιο των εν λόγω δράσεων, ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, στην αρχή του σχολικού έτους 2022-2023, είχε προκηρύξει διαγωνισμό καλύτερης κατασκευής με ανακυκλώσιμα υλικά, στον οποίο δήλωσαν συμμετοχή σχολεία από όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Μεταξύ των οκτώ διακριθέντων βρίσκονται και δύο του Δήμου Δελφών και πιο συγκεκριμένα το Νηπιαγωγείο Πολυδρόσου και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Άμφισσας.

Ο Δήμος Δελφών εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων που διακρίθηκαν, καθώς και στο σύνολο εκείνων που συμμετείχαν στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν. Επίσης, ευχαριστεί θερμά το ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας για την άριστη συνεργασία, όπως και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδος, οι οποίες στηρίζουν κάθε δράση που αφορά στην ενημέρωση-ευαισθητοποίηση των μαθητών.


*επισυνάπτονται φωτογραφίες από τις κατασκευές των δύο σχολείων του Δήμου Δελφών που διακρίθηκαν. 

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Άμφισσας

Νηπιαγωγείο Πολυδρόσου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου