Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2024 – ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ .....

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Δεν είχαν το Θεό τους οι διαρρήκτες στη Πολύδροσο – «Χτύπησαν» 6 φορές τους τελευταίους μήνες στην ίδια γειτονιά


 Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή της Πολυδρόσου Φωκίδας. ....

Τελευταία περίπτωση σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 12:20, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Πολύδροσο, οι διαρρήκτες δεν δίστασαν, αν και οι ιδιοκτήτες, ένα ζευγάρι, εκείνη την ώρα ήταν στην αυλή του σπιτιού και έκαναν διάφορες δουλειές.

Τους αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων, να κόβουν το συρματόπλεγμα και έβαλε τις φωνές.

Αμέσως έτρεξε ο άνδρας της που τους κυνήγησε μέσα στα χωράφια.

Αν ο συγκεκριμένος άνδρας τους έπιανε, αρκετά χειροδύναμος, η κατάληξη για επίδοξους κλέφτες δεν θα ήταν και η καλύτερη.

Όπως μας ενημέρωσαν οι ιδιοκτήτες, αλλά και οι γείτονες, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, στην ίδια γειτονιά έχουν συμβεί 6 κρούσματα σε 4 όμορα σπίτια. Από δε το συγκεκριμένο σπίτι, πάλι μεσημέρι είχαν κλέψει ένα tablet.

Στο σημερινό συμβάν οι επίδοξοι διαρρήκτες ήταν 2 και ένας τρίτος τους περίμενε σε απόσταση  100 μέτρων σε ένα λευκό ΙΧ opel.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό τμήμα Γραβιάς, που πρόσφατα αναβαθμίστηκε, αλλά οι κάτοικοι κυρίως της Πολυδρόσου που είναι το μεγαλύτερο χωριό της περιοχής, θα περίμεναν κάποιο περιπολικό να είναι εκεί σε μόνιμη βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iparnassos, πιθανότατα, οι ίδιοι διαρρήκτες προσπάθησαν να διαρρήξουν στη Μαριολάτα, οικία, μέσα στην οποία όμως βρισκόταν άτομο και με τις φωνές απομακρύνθηκαν.

Για το συμβάν επιλήφθηκε το ΑΤ. Γραβιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου