Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ο Δήμος Δελφών ευχαριστεί το σπουδαίο εικαστικό Σπύρο Λύτρα


 Ολοκληρώθηκε στις 7 Μαΐου 2023 η ατομική έκθεση, με τίτλο «Συνάντηση», του σπουδαίου διεθνούς εικαστικού Σπύρου Λύτρα, κερδίζοντας το θαυμασμό των εκατοντάδων επισκεπτών οι οποίοι έδωσαν το παρών.....Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Άμφισσας και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των φετινών επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Δελφών για την Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων.

Σε συνέχεια της έκθεσης ο σπουδαίος εικαστικός προσέφερε στο Δήμο Δελφών ένα πίνακα ζωγραφικής που έχει φιλοτεχνήσει ο ίδιος, με τίτλο «Νυχτερινός αποχαιρετισμός/Nocturnal Farewell», ακρυλικό και κάρβουνο σε καμβά, διαστάσεων 90x120 εκ..

Ο Δήμος Δελφών ευχαριστεί θερμά τον καταξιωμένο εικαστικό Σπύρο Λύτρα, με καταγωγή από την Ιτέα, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση, δίνοντας τη δυνατότητα σε συντοπίτες του, αλλά και επισκέπτες, να γνωρίσουν από κοντά τόσο τον ίδιο όσο και τα έργα του, αποτελώντας επί της ουσίας το φιλότεχνο κοινό ενός ταξιδιού που είχε προηγούμενους προορισμούς, πριν το γενέθλιο τόπο του, το Παρίσι και την Αθήνα. Επίσης, τον ευχαριστεί θερμά για τη κίνηση προσφοράς προς το Δήμο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του, αφήνοντας πάντα ανοιχτή την πόρτα μελλοντικών συνεργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου