Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Κυριακή 28 Απριλίου η Εκκλησία μας τιμά την Κυριακή των Βαΐων. .....

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή του ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αμφίκλειας

Στα πλαίσια της δράσης «Σύνδεση του σχολείου με την τοπική κοινότητα» την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας ενημέρωση και επίδειξη σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας από κλιμάκιο 4 ανδρών με 1 όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αμφίκλειας.....

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, έγινε αναφορά στον  πολλαπλό ρόλο βοήθειας της Πυροσβεστικής προς τους πολίτες, στα μέτρα πρόληψης αλλά και στους τρόπους αντιμετώπισης πυρκαγιάς στο χώρο του σπιτιού και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και στην  προστασία από φυσικές καταστροφές.

Στην συνέχεια,  στον προαύλιο χώρο του σχολείου πραγματοποιήθηκε επίδειξη εξοπλισμού και των σημαντικών εργαλείων χρήσης σε περιστατικά όπως κατάσβεση  πυρκαγιών και τροχαίων  ατυχημάτων. Ταυτόχρονα έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην σημασία του εθελοντισμού στο  έργο της πυροσβεστικής. 

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος   Διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ  Κάτω  Τιθορέας ευχαριστούν τον διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αμφίκλειας για την άμεση ανταπόκριση και την  διάθεση οχήματος και κλιμακίου. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους υπαρχιπυροσβέστες κ. Ασημάκη Χαλιώτη και Κωνσταντίνο Λέντα για την ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ενημέρωση καθώς και τους κ. Δημήτρη Ζαραϊδόνη και Βασίλη Στραβοσκούφη για την επίδειξη του απαραίτητου εξοπλισμού. 


Με εκτίμηση

Ο Δ/ντής του ΓΕΛ  Κάτω Τιθορέας

Αθανάσιος Κοτρώτσος 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου