Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Κοπή Βασιλόπιτας Δήμου Δελφών

Με τη δέουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας, η κοπή της Βασιλόπιτας του Δήμου Δελφών, χθες Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023. ....

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. κ. Θεόκτιστος πλαισιούμενος από τον Ιερό κλήρο. Κατά την καθιερωμένη ομιλία, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής έκανε αναλυτικό απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τη Χορωδία Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Γραβιάς συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας, υπό τη διεύθυνση του π. Βασιλείου Βλάση και τη Μικτή Δημοτική Χορωδία Άμφισσας, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ. Παναγιώτη Βασιλείου.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η κα Χριστίνα  Παλούκη, νέα δικηγόρος. 

Στο τέλος της βραδιάς και σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς τους προς το κοινωνικό σύνολο, ο Δήμαρχος βράβευσε τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας  «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας «Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ».

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πρώτη αιμοδοσία του έτους από το Δήμο Δελφών σε συνεργασία με τον αιμοδοτικό σύλλογο Άμφισσας ‘Οι Άγιοι Ανάργυροι’, στις 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Άμφισσας.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου