Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Γ. Οικονόμου: Συνάντηση με στελέχη του ΕΦΚΑ στη Λαμία

Συνάντηση με στελέχη του ΕΦΚΑ στη Λαμία είχε την Παρασκευή 20/1/2023 ο Υφυπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου......

Σχετικά με την συνάντηση ο ο κ. Οικονόμου επισημαίνει: 

“Συναντήθηκα σήμερα στη Λαμία με στελέχη του ΕΦΚΑ. Πρόκειται για μια υπηρεσία που σε τοπικό, αλλά και περιφερειακό, επίπεδο σηκώνει μεγάλο βάρος για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη ζωή των πολιτών.

Στην απονομή των συντάξεων, όπως σε όλη την χώρα, έτσι και εδώ έχουν γίνει σπουδαία βήματα και οι πολίτες του Nομού μας το γνωρίζουν από την προσωπική τους εμπειρία. Όμως, μένουν πολλά ακόμη να γίνουν ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη δομή του ΕΦΚΑ στη Λαμία.

Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να αξιοποιήσω τη σημερινή συζήτηση και κυρίως τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δυσκολεύουν τη δουλειά τους, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ταχύτητα παραγωγής έργου. Άλλωστε, και το προηγούμενο διάστημα με στοχευμένες παρεμβάσεις αντιμετωπίστηκαν έως ένα σημείο προβλήματα που χρόνιζαν.

Τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας στο επίπεδο ανταπόκρισης του ΕΦΚΑ στην αποστολή του και κυρίως στις υπηρεσίες στον πολίτη, μαζί με τους εργαζόμενους, πετύχαμε πολλά.

Με σχέδιο και συνεργασία θα πετύχουμε περισσότερα.”


 

1 σχόλιο:

  1. Ποια στελέχη ρε παλληκάρια; Της υπηρεσίας που δεν σηκώνει τηλέφωνο; Και για να πούμε του "στραβά το δίκιο" της υπηρεσίας με τους 1 και μισό υπαλλήλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή