Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

"Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης συμπράττουν με Κώσ. Χατζή & Μιχ. Χατζηγιάννη υπό την Διεύθυνση του Αντ. Μυτακίδη με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου."

Με Κώστα Χατζή & Μιχάλη Χατζηγιάννη συμπράττουν ως Σολίστ οι διεθνώς καταξιωμένοι Έλληνες κιθαριστές Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, υπό την διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη και την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου, για δύο συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό.....

200 κιθαρίστες από την Κύπρο εμφανίζονται σε ένα μουσικό υπερθέαμα για φιλανθρωπικό σκοπό, με στόχο τη στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, στην μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο με τους Κώστα Χατζή & Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, με τους δύο καλλιτέχνες να φτιάχνουν ένα νοσταλγικό αλλά και αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

Από το «Όταν Κοιτάς από Ψηλά Μοιάζει η Γη με Ζωγραφιά» και το «Σύνορα η Αγάπη δεν Γνωρίζει» μέχρι το «Δεν Φεύγω» το «Αν μου Τηλεφωνούσες», το «Είναι επικίνδυνα εδώ», κλπ.

Με ένα «Άγγιγμα Ψυχής» η «Αγάπη όλα τα υπομένει και όλα τα ελπίζει» και ο σημαντικότερος ίσως δημιουργός και ερμηνευτής της σύγχρονης μουσικής σκηνής Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρίσκεται για πρώτη φορά με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου σε μια παράσταση - έκπληξη μαζί με τον μοναδικό και διαχρονικό Κώστα Χατζή.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Αντώνη Μυτακίδη, και η Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Αντώνη Κοΐζα.


Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, 20:30 Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, 20:30 Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού


Διεύθυνση Ορχήστρας & Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Μυτακίδης.

Σολίστ: Στέλιος και Γιώργος Γκόλγκαρης, Cyprus Guitar Trio.

Συμμετέχουν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων.

Εισιτήρια προπωλούνται: Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS.

Χορηγός: Lidl Cyprus

Χορηγός επικοινωνίας: ANT1

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99430654.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου