Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκίνησε να λειτουργεί η κεντρική αποθήκη και το νέο αμαξοστάσιο του Δήμου Δελφών

Π. Ταγκαλής: «Ο Δήμος μας οργανώνεται καλύτερα και εκσυγχρονίζεται»  ....

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και ξεκίνησε η λειτουργία της κεντρικής αποθήκης του Δήμου Δελφών καθώς και του νέου αμαξοστασίου. Τον χώρο επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για μία υποδομή η οποία σηματοδοτεί τη μέριμνα του Δήμου για την ακόμα καλύτερη οργάνωσή του, καθώς και την προστασία της περιουσίας του.

Με την έναρξη λειτουργίας της αποθήκης δίνεται πλέον στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου η δυνατότητα καλύτερης καταγραφής και παρακολούθησης της διακίνησης των υλικών, με συνέπεια τον ορθολογικό προγραμματισμό των απαιτούμενων προμηθειών, αξιοποιώντας ταυτόχρονα και το εξειδικευμένο λογισμικό που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος για το συγκεκριμένο σκοπό.

Επίσης, με τη λειτουργία του νέου αμαξοστασίου τα οχήματα εγκαθίστανται σε χώρο εκτός του αστικού ιστού, απαλλάσσοντας τους πολίτες από τις αρνητικές συνέπειες παραμονής τους πλησίον των οικιών τους, ενώ επίσης θα αποφεύγονται φαινόμενα κλοπών τα οποία κατά καιρούς έχουν καταγραφεί.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών και την έναρξη λειτουργίας της κεντρικής αποθήκης και του αμαξοστασίου, σημειώνοντας: «Όταν προεκλογικά μιλήσαμε στους πολίτες για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου, ένας από τους πρώτους στόχους που θέσαμε ήταν και η διασφάλιση της περιουσίας του, με την ταυτόχρονη αναβάθμιση της οργάνωσής του. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για την επίτευξή του, σε νευραλγικούς τομείς, οι οποίοι σε βάθος χρόνου, εκτός των άλλων, συνεπάγονται και περιορισμό των εξόδων μας, άρα και αξιοποίηση των πόρων προς άλλες σημαντικές κατευθύνσεις».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου