Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου συμπράττει ο Στέλιος Γκόλγκαρης στο Ορφανοτροφείο Βόλου το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Με την ιστορική Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, συμπράττει ως Σολίστ, ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας  Στέλιος Γκόλγκαρης Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.....

Η συναυλία γίνεται, στο Ορφανοτροφείο Βόλου για φιλανθρωπικούς σκοπούς του ορφανοτροφείου με Ελεύθερη Είσοδο το ερχόμενο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 19.00.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών και είναι η μόνη κιθαριστική ορχήστρα που αναγνωρίζεται από τον Σύλλογο, στον Νομό Μαγνησίας και κατέχει την ονομασία Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, με απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου. 



Έχει εμφανιστεί σε σπουδαία Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα όπως, το Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής στο Θέατρο Καμπανέλλης, στον Πειραιά, το Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο, το Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας στην Λίμνη Πλαστήρα, το Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού στην  Καστοριά, συμπράττοντας με τις Κιθαριστικές Ορχήστρες Νίκαιας, Πελοποννήσου Μακεδονίας αντίστοιχα και φυσικά στο ιστορικό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, στα Δημοτικά Θέατρα Βόλου, Νέας Ιωνίας, Παλαιάς Ηλεκτρικής, Συνεδριακό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού. Αρκετά επίλεκτα μέλη της Ορχήστρας έχουν συμμετάσχει στις μεγάλες συναυλίες της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2018.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου