Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ : ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ 09/11/2022

 Κανένας για δουλειά! Να «βουλιάξουν» οι δρόμοι στου Νοέμβρη τις 9!

Όλοι μαζί, 

Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, γυναίκες, συνταξιούχοι να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, αξιοπρεπή εργασία και αξιοπρεπή ζωή. Τέρμα στους πλειστηριασμούς, .....

στο κόψιμο του ρεύματος για τις λαϊκές κατοικίες, στην αβάσταχτη ακρίβεια και στην κυβερνητική κοροϊδία πολλών «καλαθιών» και πολλών μεγατόνων. Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα και του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. Άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο στην Ουκρανία και μακριά από κάθε ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. 

Η πανεργατική απεργία της 9ης του Νοέμβρη είναι ευκαιρία να σηκώσουμε ένα μεγάλο STOP. Να αντισταθούμε, να καθυστερήσουμε και -συνεχίζοντας- να αποκρούσουμε την επίθεση ενάντια στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα που εξαπολύουν οι δυνάμεις του κεφαλαίου και την υλοποιούν τα ελληνικά κόμματα εξουσίας, ενώ τη «σιγοντάρουν» και τα ευρωατλαντικής  κατεύθυνσης μικρότερα.   

Ως Παράρτημα Λαμίας επισημαίνουμε αυτό που λέει η πολιτική εμπειρία: ότι η ανάθεση λύσεων στην εναλλαγή αστικών κυβερνήσεων ή η αναμονή  καινούριου πολιτικού δήθεν σωτήρα έχουν αποδειχτεί βαθιές και επικίνδυνες αυταπάτες. Αντίθετα, μόνο η πάλη του ίδιου του λαού μπορεί να δώσει διέξοδο από τα προβλήματα και τις δυσθεώρητες δυσκολίες του. 

Καλούμε τα μέλη μας, τους απογόνους των αγωνιστών της Ε.Α., τους απογόνους των μαχητών του ΔΣΕ, τους απογόνους των πολιτικών προσφύγων και τους φίλους της Αντίστασης να βοηθήσουν στην προετοιμασία της απεργίας, να απεργήσουν όσοι εργάζονται και να δώσουμε όλοι μαζί το μαχητικό «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Λαμίας την 9η Νοέμβρη, ώρα 10.30, στην Πλ. Ελευθερίας στη Λαμία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου