Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Επιστολή του Λάμπρου Μοσκαχλαϊδή – Λαμπρόπουλου μέλους της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Είναι γνωστή η πρακτική της τοπικής εφημερίδας «Η Ώρα της Φωκίδας» η οποία δεν απέχει πολύ από την πρακτική των κεντρικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,....

μετά και τις απολαβές της «λίστας Πέτσα» και που σύμφωνα με την πολιτική μου κρίση προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από τα μείζονα προβλήματα της ενεργειακής, οικονομικής κοινωνικής κρίσης και κρίσης Δημοκρατίας. Προβλήματα που είναι συνεχώς οξυνόμενα, και αντ' αυτού εγείρουν ζητήματα άκαιρα και μη υπαρκτά.

Προσπαθώντας με τρόπο άκομψο να παρέμβουν υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων και να καθοδηγήσουν καταστάσεις, το μόνο που καταφέρνουν είναι να λειτουργούν εις βάρος των εκλεκτών τους, γινόμενοι βασιλικότεροι του βασιλέως και ταυτιζόμενοι με αυτούς.

Θα πρέπει να προσέξει ο Δήμαρχος Δωρίδος, τον τρόπο με τον οποίο συνομιλεί με τη συγκεκριμένη εφημερίδα, διότι πιστεύω ότι στον ίδιο προκαλείται μέγα πολιτικό πρόβλημα.

Κύριοι της «Ώρας της Φωκίδας»,

Προ μηνών με καλέσατε για συνέντευξη επί της εκλογής μου στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και βεβαίως μίλησα για συνεργασίες και συγκλίσεις με όρους και προϋποθέσεις και αξιολόγησα πρόσωπα και συνδυασμούς όπως μου ζητήσατε.

Δεν ξέρω πώς ερμηνεύετε τη συγκεκριμένη δήλωσή μου, αλλά ήταν σαφέστατη η αναφορά μου στον Δήμαρχο Δωρίδος ότι δηλαδή ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται στον προοδευτικό Δημοκρατικό χώρο, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία στον συνδυασμό του αυτοπροσδιορίζεται και είναι ενεργά στελέχη στον Νομό μας της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επίσης είπα ότι αποκλείεται κάθε συνεργασία με συνδυασμό ο οποίος έχει συντηρητικό πρόσημο και είναι υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία.

Στο φύλλο σας της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2022, αρίθμ. 4001, αναφέρεστε επί λέξει σε εμένα με την εξής συκοφαντική, υποτιμητική, και πολιτικά απαξιωτική έκφραση: «Εκτός φυσικά και είναι τόσο υποκριτές και παραπλανημένοι που άλλα λένε και άλλα εννοούν».

Κύριοι της «Ώρας της Φωκίδας»,

Καταλαβαίνετε, και αυτό δεν είναι προσωπικό, ότι όταν αναφέρεστε με τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν θίγετε μόνο το πρόσωπό μου, αλλά και τον πολιτικό μας φορέα τον οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ από τη θέση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής. Η ζημιά η οποία ηθελημένα έχετε προκαλέσει στο πρόσωπό μου και κατ’ επέκταση στον πολιτικό μας φορέα είναι ανεπανόρθωτη.

Σας καλώ λοιπόν να ζητήσετε στο αμέσως επόμενο φύλλο σας και για τρία (3) συνεχόμενα φύλλα «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» για τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, διαφορετικά θα με αναγκάσετε να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο.

Παρακαλώ, η παρούσα επιστολή η οποία θα διανεμηθεί σε όλο τον έντυπο τύπο και ηλεκτρονικές σελίδες να δημοσιευθεί αυτούσια και όχι κατά την προσφιλή σας πρακτική σε σχολιαστικό άρθρο σας, πρακτική για την οποία εγώ προσωπικά θα προσφύγω στα συνδικαλιστικά σας όργανα, στη Διεύθυνση Επαρχιακού Τύπου, διότι το κάνετε κατά κόρον ώστε να δημιουργείται σύγχυση στους αναγνώστες σας και να μη μπορεί να διαβαστεί με ευχέρεια η άλλη άποψη.

Απόδειξη αυτού είναι το τελευταίο Δελτίο Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., το οποίο και επικεφαλίδα είχε και συγκεκριμένο σκεπτικό ώστε να μην γίνονται παρανοήσεις. Σεις όμως προτιμήσατε να το βάλετε με επικεφαλίδα δική σας και το ενσωματώσατε σε δικό σας άρθρο χωρίς ο αναγνώστης να καταλαβαίνει που σταματάει ο σχολιασμός και πού ξεκινά το Δ.Τ.

Με τιμή

Λάμπρος Μοσκαχλαϊδης – Λαμπρόπουλος

 

 

                         Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου