Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Γ. Οικονόμου: Ένα ακόμη βήμα για την επέκταση ογκολογικής κλινικής και νέου κέντρου ακτινοθεραπείας και τμήματος πυρηνικής ιατρικής και την επέκταση Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Λαμίας


 Ένα ακόμη βήμα προς τη συνέχιση της προσπάθειας για την αντιμετώπιση των τρεχόντων προβλημάτων του Νοσοκομείου Λαμίας και της εξέλιξής του συντελέστηκε με την υπογραφή των συμβάσεων, .....την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, από το Υπουργείο Υγείας και τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών με το ΤΑΙΠΕΔ, αξιοποιώντας πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. 

Προχωρά με αυτό τον τρόπο στο επόμενο στάδιο η ανέγερση ενός νέου κτιρίου, εντός του συγκροτήματος του Νοσοκομείου Λαμίας, για την επέκταση της ογκολογικής κλινικής και την ανάπτυξη νέου κέντρου ακτινοθεραπείας και τμήματος πυρηνικής ιατρικής. 

Θα αποτελέσει, αναμφίβολα, ένα νέο, σημαντικό έργο που θα αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη βελτίωση των υγειονομικών δομών του Νομού Φθιώτιδας και θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Στις συμβάσεις που υπεγράφησαν περιλαμβάνεται και η επέκταση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας, αναβαθμίζοντας έμπρακτα ένα κομβικό και θεμελιώδη τομέα της λειτουργίας του.

Οι νέες υποδομές θα προσφέρουν στους κατοίκους της πόλης της Λαμίας και του Νομού Φθιώτιδας τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις απαραίτητες θεραπείες στον τόπο κατοικίας τους, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία.

Οι νέες εγκαταστάσεις θα αποτελέσουν κληρονομιά για τις επόμενες γενιές του τόπου μας. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει στην πράξη ότι ο τομέας της υγείας βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής της. 

Στο πλαίσιο αυτό οφείλουμε να προσπαθούμε συνεχώς για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λαμίας με το βλέμμα τόσο στο παρόν -με σαφή γνώμονα τη βέλτιστη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των τρεχουσών αναγκών- όσο και στο μέλλον για να ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου