Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Το "Ράλλυ των Θεών" στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας!

Το "Ράλλυ των Θεών", ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς που θα διεξαχθεί στη χώρα μας, από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2022, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας με αγαπημένες ειδικές διαδρομές! ....

 Όπως ανακοινώθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος στο ΟΑΚΑ η παλιά, γνώριμη και ιδιαίτερα συναρπαστική ειδική διαδρομή "Ελάτεια - Ρεγγίνι" επιστρέφει φέτος στο καλεντάρι του "ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις". Πρόκειται για μία διαδρομή 11,2χλμ. αρκετά τεχνική και ιδιαίτερα απαιτητική για τα πληρώματα. Με πολλές στροφές και διαρκείς αλλαγές επιφάνειας του δρόμου, οι κορυφαίοι οδηγοί θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με τις ίδιες τις δυνάμεις τους αλλά και με όσα τους επιφυλάσσει η αγαπημένη στο κοινό αυτή διαδρομή, ανταμείβοντας τους θεατές με πλούσιο θέαμα. Η δε θεαματική ειδική διαδρομή "Ελευθεροχώρι", η οποία περνά από τη λίμνη Νευρόπολις Παλαιοχωρίου, παραμένει σταθερή αξία για τους φανατικούς του αγώνα. Και οι δύο ειδικές θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 με την ειδική του Ελευθεροχωρίου να ξεκινά στις 09:00π.μ. και της Ελάτειας στις 10:00π.μ. 

 Ο ενθουσιασμός και η προσμονή μας, για τη μεγάλη αυτή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χτυπάει κόκκινο! Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με όλους τους λάτρεις του αυτοκινήτου μοναδικές εμπειρίες και να ξαναζήσουμε στιγμές αδρεναλίνης και συγκίνησης. Ελάτε να τις ζήσουμε μαζί! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου