Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν εργασίες οδοποιίας σε κοινότητες της Δ.Ε. Γραβιάς

Ι. Μανανάς: «Παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών»

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι εργασίες στον τομέα της οδοποιίας στη Δημοτικές Ενότητας Γραβιάς, οι οποίες αφορούν στην αποκατάσταση τμημάτων δρόμου. ....

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας Κοινότητας Μαριολάτας, Αποστολιάς, Βάριανης, Οινοχωρίου, Σκλήθρου, Καλοσκοπής», προϋπολογισμού 29.000,00€. Σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται η επισκευή και συντήρηση δρόμων εντός των ορίων των οικισμών Καλοσκοπής και Μαριολάτας οι οποίοι είναι ήδη τσιμεντοστρωμένοι, πλην όμως έχουν καταστραφεί από το πέρασμα το χρόνου αλλά και από διάφορες επισκευές που έχουν γίνει κατά καιρούς σε υπόγεια δίκτυα κοινής ωφέλειας. Σήμερα οι δρόμοι αυτοί είναι κατεστραμμένοι με πολλές λακκούβες που δυσχεραίνουν την κίνηση των οχημάτων και πεζών. Στις υπόλοιπες Κοινότητες είναι χωματόδρομοι, εντός των ορίων των οικισμών, η τσιμεντόστρωσή τους θα βελτιώσει την πρόσβαση των κατοίκων σε διάφορα σημεία των Κοινοτήτων.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γραβιάς κ. Ιωάννης Μανανάς δήλωσε: «Η συντήρηση της δημοτικής οδοποιίας συνεπάγεται αυτομάτως και παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τον δημότη και βελτίωση της καθημερινότητάς του. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους δρόμους μας πιο ασφαλείς για τα οχήματα και τους πεζούς και να αναβαθμίσουμε την εικόνα των περιοχών όπου επιχειρούμε».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου