Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Το νέο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Πολυδρόσου

Η Ενορία υφίσταται και λειτουργεί βάση των Ιερών Κανόνων και σύμφωνα με τους Νόμους του Ελληνικού Κράτους ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) και διοικείται από πενταμελές Εκκλησιαστικό Συμβούλιο διορισμένο ανά τριετία από τον Σεβ. Μητροπολίτη με Πρόεδρο τον Ιερέα του Ναού. ....

Οι αποφάσεις του Εκκλ. Συμβουλίου λαμβάνονται κατά τη διάρκεια Συνεδρίασης και κατά πλειοψηφία μετά από διαλογική συζήτηση και καταγράφονται στο «Βιβλίο Πρακτικών» του Ι. Ναού.

Στόχος των Εκκλ. Επιτρόπων είναι το να ανακαινίσουν και να εξωραΐσουν τον Ιερό Ναό και να συμβάλλουν δυναμικά στην πνευματική πρόοδο και την ευημερία της Ενοριακής Κοινότητος.

Ας σταθούμε δίπλα στο έργο τών Εκκλησιαστικών Επιτρόπων, ας τους βοηθήσουμε στήν αποστολή τους και ας ετοιμασθούμε όταν έλθη ο κατάλληλος καιρός να πάρουμε από τα χέρια τους την σκυτάλη και να υπηρετήσουμε και εμείς την Ενορία υπό το άμισθο αλλά πολύ τιμητικό αξίωμα του Εκκλ. Επιτρόπου.

Αποτελεί ιδιαίτερη ευλογία και για τους άνδρες και για τις γυναίκες, η θητεία έστω για μία τριετία στο Εκκλ. Συμβούλιο της Ενορίας μας.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ - π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - κ. Παναγιώτης Παπαγεωργίου 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - κυ. Βασιλική Θάνου

ΤΑΜΙΑΣ - κ. Ιωάννης Κυρίτσης 

ΜΕΛΟΣ -  κ. Ηλίας Θάνος 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου