Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Νέα έγκριση έργου αγροτικής οδοποιίας για το Δήμο Δελφών ύψους 493.000 ευρώ

Π. Ταγκαλής: «Έργο στήριξης του αγροτικού τομέα και ασφάλειας για το φυσικό μας πλούτο»...

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόταση του Δήμου Δελφών για νέο έργο αγροτικής οδοποιίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Δημοτικές Ενότητες Γαλαξιδίου, Δελφών, Ιτέας και Γραβιάς, η υλοποίηση του οποίου θα κάνει ευκολότερη και ασφαλέστερη την πρόσβαση και μετακίνηση του αγροτικού πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής στις κτηνοτροφικές και γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο προϋπολογισμού 493.000,00 ευρώ, έχει ως σκοπό τη βελτίωση της βατότητας  των αγροτικών δρόμων μέσω της ασφαλτόστρωσής τους και αφορά στα εξής σημεία: 

Δύο τμήματα στη Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου, μήκους 1.400,00 και 580,00 μέτρων αντίστοιχα 

Ένα τμήμα στη Δημοτική Ενότητα Δελφών και τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας μήκους 1.910,00 μέτρων 

Ένα τμήμα στη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς μήκους 830,00 μέτρων 

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη δήλωσε: «Ένα ακόμα σημαντικό έργο για το Δήμο Δελφών περνά το πλέον σημαντικό στάδιο και προχωρά προς υλοποίηση. Έχοντας εστιάσει στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει, τόσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών, όσο και για την ασφάλεια του φυσικού μας πλούτου, η έγκριση του εν λόγω έργου αποτελεί τη συνέχεια δύο αντίστοιχων παρεμβάσεων που ήδη έχουν γίνει από το πρόγραμμα Φιλόδημος αλλά και της πρότασης που έχουμε υποβάλει στο Αντώνης Τρίτσης. Μέσω όλων αυτών καλύπτουμε τις ανάγκες χρόνων σε διάφορα σημεία του Δήμου, στηρίζοντας εμπράκτως τον πρωτογενή τομέα της περιοχής».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου