Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ξεκινούν εργασίες οδοποιίας στην Κοινότητα Πολυδρόσου

 «Σωστός προγραμματισμός και έγκαιρη υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος»


Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση τμήματος του δημοτικού δρόμου εντός της Κοινότητας Πολυδρόσου, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. ....

Πιο συγκεκριμένα, στο έργο με τίτλο «Βελτίωση δημοτικής εσωτερικής οδοποιίας Κοινότητας Πολυδρόσου» προβλέπεται να γίνουν παρεμβάσεις σε τμήμα του δρόμου μήκους περίπου 420,00 μέτρων. Ο εν λόγω δρόμος είναι σήμερα τσιμεντοστρωμένος, όμως με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και τις διάφορες επισκευές που έχουν γίνει σε υπόγεια δίκτυα, παρουσιάζει πολλά προβλήματα που καθιστούν δύσκολη την κίνηση οχημάτων και πεζών. Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου αρχικά θα γίνει καθαρισμός του καταστρώματος της οδού και ακολούθως κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης. 

Το έργο είναι προϋπολογισμού 37.200 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τους ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών, ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Δελφών για το 2022. 

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την επικείμενη έναρξη των εργασιών ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Παρνασσού κ. Αθανάσιος Αδαμάκος δήλωσε:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης παρέμβασης που έγινε στον τομέα της οδοποιίας στην Κοινότητα Πολυδρόσου, αλλά και συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, ο Δήμος Δελφών προχωρά σε μία ακόμα η οποία θα βελτιώσει σημαντικά τον τομέα της καθημερινότητας, μέσω της ενίσχυσης της ασφάλειας των χρηστών του δρόμου. Μέσω του σωστού προγραμματισμού υλοποιούμε έγκαιρα το Τεχνικό Πρόγραμμα, σε συνεργασία πάντα με τους κατά τόπους προέδρους, οι οποίοι αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες του Δήμου». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου