Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

"Κέρδισε τις εντυπώσεις το Nikea Guitar Ensemble, στις εκδηλώσεις των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή."


 Εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά το Κιθαριστικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Nikea Guitar Ensemble, στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή που έγιναν στην Πλατεία του Αγ. Νικολάου στις 7 Ιουνίου και διοργάνωσε ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη. ....

To Nikea Guitar Ensemble ερμήνευσε εμβληματικά έργα της παγκόσμιας μουσικής, σε ένα ταξίδι από τον Μίκη Θεοδωράκη & τον Μάνο Χατζιδάκι, την Ισπανία, την Λατινική Αμερική, την Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και φυσικά Παραδοσιακά Σμυρνέικα τραγούδια, Ρεμπέτικα, κ.α.
Μαζί του συνέπραξαν η σοπράνο Βανέσα Καλκάνη (καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη), η τραγουδίστρια Αθηνά Χιώτη και οι σπουδαστές Μονωδίας του Ωδείου, Βασίλης Βασιλόπουλος και Φραντζέσκα Παλαιοχωρίτη.  
Την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Συνόλου, έχει ο Έφορος της Σχολής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου, Αντώνης Μυτακίδης. Σολίστ ήταν οι Στέλιος Γκόλγκαρης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου), Βασίλης Μαστοράκης (Διευθυντής του Μουσικού Εργαστηρίου), Γιώργος Γκόλγκαρης Ηλίας Διαμαντάκης (Καθηγητές Κιθάρας του Ωδείου). 
Συμμετείχαν ακόμη στο σύνολο για την συγκεκριμένη συναυλία, οι απόφοιτοι σπουδαστές κιθάρας του Ωδείου Δημήτρης Σταυρόπουλος & Κωνσταντίνος Παπαδάτος. 
Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση ήταν των Στέλιου Γκόλγκαρη και Βασίλη Μαστοράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου