Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Στην Κάτω Τιθορέα "τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο"

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:30π.μ. στην Κάτω Τιθορέα, "Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο" με ή χωρίς ποδήλατο!....

 Σε μία πρωτοβουλία άξιας συγχαρητηρίων προχώρησε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας "Φιλοποίμην Φίνος", με τη συμμετοχή του ως πρεσβευτής στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο που διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) Αθηνών. Ευελπιστούμε το παράδειγμά τους να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για αντίστοιχες μελλοντικές δράσεις.

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζόντων του Καρκίνου στις 5 Ιουνίου, μία ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν από την ασθένεια και γιορτής για όσους επέζησαν, θα στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα συμπαράστασης, ενσυναίσθησης, αληλλεγγύης και ελπίδας σε όλους τους μικρούς και μεγάλους μαχητές, που δεν εγκαταλείπουν τη μάχη για ζωή.

 Ραντεβού στην πλατεία έναντι πρατηρίου Πετρίδη, όπου θα δοθεί το σήμα εκκίνησης, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Αγίου Δημητρίου. Με χαμόγελο, αισιοδοξία και λίγο... τρέξιμο θα μοιραστούμε όμορφες στιγμές και παράλληλα θα συνδέσουμε τη σωματική άσκηση με την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση. Σας περιμένουμε όλους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον ιερό αυτό σκοπό!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου