Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν εργασίες σε δρόμο της Κοινότητας των Δελφών

Χρ. Σεγκούνη: «Μία ακόμα σημαντική παρέμβαση στον τομέα της καθημερινότητας»....

Υπεγράφη η σύμβαση και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης στην οδό Δήμου Φράγκου, εντός της Δημοτικής Κοινότητας Δελφών, ενισχύοντας την ασφάλεια σε σημεία όπου το οδόστρωμα παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα. 

Πιο συγκεκριμένα, το έργο έχει τίτλο «Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας Κοινότητας Δελφών» και είναι προϋπολογισμού 20.000,00 ευρώ. Πρόκειται για τμήμα της οδού Δήμου Φράγκου, από το ύψος της οδού Απόλλωνος έως το σημείο που τέμνει τις οδούς Απόλλωνος & Παύλου και Φρειδερίκης, το οποίο αποτελεί και τμήμα της ΕΟ 48 Άμφισσας – Λειβαδιάς που διέρχεται από τον οικισμό των Δελφών. 

Ο εν λόγω δρόμος με το πέρασμα του χρόνου έχει υποστεί φθορές, με συνέπεια ιδιαίτερα κατά τις βροχερές περιόδους να υπάρχει και σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου θα πραγματοποιηθεί εκσκαφή-φρεζάρισμα του παλαιού ασφαλτικού οδοστρώματος, κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης για την άρση των ανωμαλιών και τέλος κατασκευή ασφαλτικής αντιολισθηρής στρώσης. 

Σε δήλωσή της, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα της Δ.Ε. Δελφών, κ. Χρυσάφω Σεγκούνη, σημείωσε: «Ο Δήμος Δελφών πραγματοποιεί μία ακόμα σημαντική παρέμβαση στην Κοινότητα των Δελφών, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα της καθημερινότητας, το οποίο εκτός των άλλων αφορά και τον τομέα της ασφάλειας. Ιεραρχούμε τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο και τους πολίτες, και δίνουμε λύσεις, εξαντλώντας όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν».   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου