Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

"Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Ρέντη το Σάββατο 25 Ιουνίου"


 Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα εμφανιστεί το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 20.30 η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Ρέντη, στην εκδήλωση του Συλλόγου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.....

Η Διεύθυνση της Συμφωνικής Ορχήστρας είναι του Αλέξανδρου Χαλάψη, ενώ θα συμπράξουν ως Σολίστ οι Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης στις Κιθάρες, ο Νίκος Ξανθούλης στην Αρχαία Ελληνική Λύρα, ο Στέφανος Μήλας  στο Βιολί, ο Βαγγέλι Νίνα στο Βιολοντσέλο και η Κατερίνα Γκόλγκαρη στο Πιάνο.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου έχει ως πυρήνα της τους σπουδαστές του Ωδείου, με την σημαντική προσθήκη των Καθηγητών των σχολών. Ιδρύθηκε το 2011 και σε αυτά τα χρόνια έχει δώσει πάρα πολλές συναυλίες, με ρεπερτόριο υψηλοτάτου επιπέδου, μεγάλων κλασικών συνθετών, σύγχρονων μουσικών δημιουργών αλλά και σημαντικών ενορχηστρωτών.  

Μεταξύ άλλων ενορχηστρώσεις ειδικά για την ορχήστρα, έχουν κάνει οι κορυφαίοι Έλληνες  Ενορχηστρωτές Κώστας  Γανωσέλης και Γιάννης Σαμπροβαλάκης. 

Σολίστ στις συναυλίες της ορχήστρας, έχουν εμφανιστεί οι Στέλιος Γκόλγκαρης, Βασίλης Μαστοράκης, Δημήτρης Παπαθεοδώρου, και Γιώργος Γκόλγκαρης.

Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση είναι των Στέλιου Γκόλγκαρη και Βασίλη Μαστοράκη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου