Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Ράλλυ Ακρόπολις 2022… Δυστυχώς ,«Νύχτωσε……χωρίς φεγγάρι» για τη Φωκίδα!! Τελικά πέρα από τα αυτονόητα χάνουμε και τα ….δεδομένα!!

Του Σάββα Γιαννοσπύρου

Το «WRC/ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022» παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 επίσημα στο ΟΑΚΑ, σε μια εκδήλωση όπου ,μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκαν όλες οι ειδικές διαδρομές του αγώνα που θα γίνει 8-11 Σεπτεμβρίου 2022….

Παρουσία και των τριών «ομογάλακτων» εκπροσώπων του νομού μας  ανακοινώθηκε η «σφαγή» (ουσιαστικά) της Φωκίδας, αφού το μόνο που περιλαμβάνεται είναι ένα νυχτερινό πέρασμα (20.38΄μ.μ.) από τους Βωξίτες-Καρούτες  χωρίς καμία διαμονή , κανένα σταθμό service στην Ιτέα ή επαναφορά (μόνο ανασυγκρότηση – ανεφοδιασμό καυσίμων)!!



Δικαιολογίες φυσικά ΔΕΝ υπάρχουν  αφού το προηγούμενο διάστημα είχε δηλωθεί και καταγραφεί η δυσμένεια για τη στάση των υπευθύνων της περιοχής μας και είχαν φανερωθεί οι διαθέσεις «τιμωρίας»- αποκλεισμού μας!!

Παρουσία τους μάλιστα ο «αρμόδιος» υπουργός είπε με ύφος «σωφρονισμού»: «Μερικοί ,ευτυχώς λίγοι, «γύρισαν τη πλάτη» στο «Ράλλυ Ακρόπολις»  και αθέτησαν τις συμφωνίες τους…»

Οι «κουστουμάτοι» («Illuminati») του νομού ,που διέψευδαν σχετικό ρεπορτάζ του STAR Λαμίας, αληθεύει ότι παρευρέθηκαν και χειροκροτούσαν την «επιτυχία» μας στο ΟΑΚΑ ;;!! 

Επευφημούσαν τους διοργανωτές και τον υπουργό για την υποβάθμισή μας και παράλληλα την αναβάθμιση της Λαμίας (συνολικά της Φθιώτιδας) ,του Λουτρακίου ,του Αλιάρτου και του……. Καρπενησίου;;!! Έκαναν (και εκεί) τα «καλά και πιστά παιδιά»;;!! 

Ούτε το «γνωστό» αρμόδιο υπουργό ΔΕΝ μπόρεσαν να επηρεάσουν ,για «τα αυτονόητα και δεδομένα» που μας έλεγαν ;;!!

Αλήθεια γιατί ΔΕΝ έβγαλαν και ένα (κοινό) Δελτίο Τύπου ,όπως  συνηθίζουν, για αυτό το «κατόρθωμά» τους;;!!

Αληθεύει ότι πληρώσαμε κιόλας τα παλαιά χρέη (παρότι γνωρίζαμε τις «αφαιρέσεις» των διαδρομών…..) και δεσμεύσαμε μάλιστα και την πληρωμή των φετινών;;!!


Τελικά η «αυτοχειρία» ,σε βάρος της περιοχής μας,  δεν έχει  τελειωμό!!……

….Και «ικανοποιημένοι»..…..και «δαρμένοι»……. σε όλα τα επίπεδα!!





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου