Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Αμβρυσσέας και Ύπατο παιζουν για το Κύπελλο και δίνουν τα έσοδα για την Β Κατηγορία

Μια σημαντική απόφαση αλληλεγγύης στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πήραν η ΕΠΣ Βοιωτίας και οι δύο Ομάδες του Νόμου μας που αγωνίζονται στην Γ ΕΘΝΙΚΗ  Αμβρυσσέας Διστόμου και Ύπατο και οι οποίες δίνουν την Κυριακή στον Αλίαρτο τον μεταξύ τους τελικό για το ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.....

Συγκεκριμένα  αποφάσισαν τα έσοδα από τα εισιτήρια που θα κοπούν στον Τελικό στο γήπεδο Αλιάρτου να διατεθούν στις ομάδες της της Β' Κατηγορίας Βοιωτίας για την ενίσχυση του  ποδοσφαίρου της περιοχής μας. 

Για τον Τελικό και την διάθεση των εσόδων από τα  εισιτήρια η ομάδα του  Αμβρυσσέα Διστόμου εξέδωσε την παρακάτω Ανακοίνωση-Πρόσκληση. 

 Η ομάδα μας, ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ Διστόμου, την Κυριακή και ώρα 16:30 στο Στάδιο Αλιάρτου αντιμετωπίζει τον Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ στον τελικό του Κυπέλλου Βοιωτίας!

 Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται στην είσοδο του Σταδίου. Σε συνεννόηση με την ΕΠΣ Βοιωτίας και τον Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στις ομάδες της Β' Κατηγορίας Βοιωτίας για το καλό του Βοιωτικού ποδοσφαίρου.

   Ας δώσουμε δυναμικό "παρών" και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Βοιωτίας, με την φωνή μας και μέσα σε ποδοσφαιρικά πλαίσια.

   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΌΠΑΙO.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου