Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Συγχαρητήρια Φωκίδα !!!

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ  TIHIO RACE εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο, στους παίκτες ,  στους φιλάθλους  της ομάδας μας  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2021 - 2022.....

 Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας και του ενδιαφέροντος του κόσμου να πέφτουν στη Σούπερ Λίγκ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ποδόσφαιρο. Υπάρχει και το ερασιτεχνικό με τους χιλιάδες αφανείς εργάτες του, δηλαδή παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι ξεχνούν ότι χωρίς ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρχει και επαγγελματικό. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες από κάποιο μικρό σωματείο ξεκίνησαν, σε κάποιο μικρό γήπεδο κλώτσησαν την μπάλα, εκεί έκαναν τα πρώτα βήματα και γνώρισαν τον μαγικό κόσμο της. Το λένε και τα βιογραφικά τους. Όλοι από κάπου χαμηλά ξεκίνησαν. 

Όσοι υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κάνουν κατάθεση ψυχής. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Οι παράγοντες βάζουν κάποια χρήματα από το υστέρημά τους για να καλύψουν τις ανάγκες των σωματείων..

Βλέπουμε καθημερινά τον αγώνα που κάνουν για να μη σβήσει και να διατηρηθεί το σωματείο της γειτονιάς, του χωριού, της συνοικίας.

Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ,στον Σύνδεσμο Διαιτητών Φωκίδας  και σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα και Κύπελλο της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, γιατί αν δεν υπήρχαν όλες  αυτές οι παραπάνω προϋποθέσεις, δεν θα υπήρχε πρωτάθλημα και φυσικά πρωταθλητής.  

 Αναλυτικότερα οι ομάδες που συμμετείχαν ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ και για τις ανακοινώσεις επιβράβευσης της προσπάθειας μας είναι οι παρακάτω  :


 ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

 ΗΣΑΙΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ

ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ 2016

ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΩΡΙΔΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΙΤΕΑΣ

ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

ΤΟΛΟΦΩΝΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗ

ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ

 

Δ Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE

Απόλλων Ευπαλίου - Πλατεία Καρυάς Ευπάλιο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου