Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Προληπτικές εξετάσεις κατοίκων σε Γραβιά και Δελφούς


 Συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου Δελφών με το Μetropolitan Ηospital....

Στη Γραβιά και τους Δελφούς βρέθηκε το Σάββατο 2 και αντίστοιχα την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 κλιμάκιο ιατρών του Θεραπευτηρίου Μetropolitan Ηospital, πραγματοποιώντας σημαντικές προληπτικές εξετάσεις των κατοίκων.

Πιο συγκεκριμένα, η ιατρική ομάδα που διενήργησε τους κλινικούς ελέγχους, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Μetropolitan Ηospital, αποτελείτο από Καρδιολόγο, Αγγειοχειρουργό, Ορθοπαιδικό και Χειρουργό Μαστού, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να εξεταστούν προληπτικά, ακολουθώντας επί της ουσίας στην πράξη μία από τις κυριότερες ιατρικές συμβουλές που είναι η εστίαση στην πρόληψη.  

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών και αποτελεί τη συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου με το Metropolitan Hospital, υπενθυμίζοντας ότι πριν από λίγους μήνες δωρίστηκαν τρείς απινιδωτές, τρία μηχανήματα που όταν και όπου χρειαστεί σώζουν ζωές, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν σε ισάριθμες αθλητικές δομές της περιοχής.

Ο Αντιδήμαρχοι των Δ.Ε. Γραβιάς κ. Ιωάννης Μανανάς και Δελφών κ. Χρυσάφω Σεγκούνη ευχαριστούν το Μetropolitan Ηospital, καθώς και το προσωπικό του που έδωσε το παρών στην εν λόγω δράση, εξαίροντας το έργο τους και τη σπουδαιότητα αυτού κυρίως όταν λαμβάνει μέρος σε περιοχές που δεν αποτελούν αστικά κέντρα. Και ο δύο, σε συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου με το Θεραπευτήριο, ανανέωσαν το ραντεβού σε νέες δράσεις που θα  λάβουν χώρα στο μέλλον. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου