Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Απάντηση Παρασκευά Δρόσου στον Α/ρχη Φωκίδας για την «Προσφυγή του Τ.Ο.Ε.Β Τσόρτα – Τροιζηνίκου.»


  Αν κε Αντιπεριφερειάρχα, ασχολούσασταν σοβαρά με τα προβλήματα της Π.Ε. Φωκίδας, θα είχατε πάρει θέση εδώ και πέντε (5) μήνες για την προσφυγή του Τ.Ο.Ε.Β Τσόρτα – Τροιζηνίκου και δεν θα περιμένατε μία συνάντηση κυβερνητικών παραγόντων, που δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό ακόμη θα είναι την κυβέρνηση...... Δεν είχατε ιδέα για το έργο. Δεν συμμετείχατε στο Περιφερειακό Συμβούλιο του Νοεμβρίου, που ήρθε το θέμα ερήμην σας. Αναγκάστηκα να παρακάμψω τον κανονισμό λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου πολλές φορές, διότι διαπίστωσα τη σοβαρότητα του θέματος και την αδικία που θα γινόταν σε βάρος της περιοχής μας. 

    Στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο (Δεκέμβριος 2021) κατέθεσα ερώτηση και ζήτησα να πάρετε τον λόγο. Άκρα του τάφου σιωπή, ήταν η απάντηση σας. Μάλλον περιμένατε την επίσημη διαβεβαίωση του κυβερνητικού κλιμακίου, για να δείξετε και το πόσο πιστός υπηρέτης του κόμματος σας είστε. Το δε κυβερνητικό κλιμάκιο που μας επισκέφτηκε θορυβημένο από τις αντιδράσεις του κόσμου και ενώ σχεδίαζε να εξαγγείλει ένα Φαραωνικό έργο, βρέθηκε να απολογείται λόγω της κάκιστης ενημέρωσης που είχε από πλευράς σας για το θέμα. 

    Επίσημες Διαβεβαιώσεις, γραπτές και μη,  από κυβερνητικούς παράγοντες έχει λάβει άπειρες ο Ελληνικός Λαός. Την κατάληξη τους την ξέρουμε όλοι. Πολύ φοβάμαι πως το θέμα αυτό θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Προσωπικά θα είμαι στο πλευρό των αγροτών της περιοχής μας. Εσείς;     


Δρόσος Παρασκευάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου