Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ισοπαλία 1-1 με τη Νίκη Βόλου o Λεβαδειακός Κ20


Η ομάδα κάτω των 20 ετών (Κ20) της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”», αν και ήταν αρκετά καλή, απέσπασε την ισοπαλία, από την αντίστοιχη ομάδα της Νίκης Βόλου, με σκορ 1-1, στο παιχνίδι που έγινε στο «Παντελής Μαγουλάς»....

Οι παίχτες της Νίκης Βόλου ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, και κατάφεραν να κάνουν το 1- 0στο 28’, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη.

Στο β’ μέρος οι παίχτες του του Λεβαδειακού ισοφάρισαν στο 50′, με κεφαλιά του Στέλιου Μυτάκη και στη συνέχεια δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το «διπλό», ωστόσο ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια ενώ βρήκαν απέναντί τους και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Γ. Ακτσιαλής): Αλεξιάδης  –  Τόγιας, Παπαναστασίου, Ντόντα (92′ λ.τρ. Καπίτσας), Κώστας, Πρίφτης, Χολέβας, Τσατσελλάρι (84′ Αναστασιάδης), Τζιάνης (60′ Γιαρλελής), Στοΐνοβιτς (60′ Τανός), Μπαλλάς (84′ Γερολυμάτος).

Λεβαδειακός (Βαγγέλης Φράγκας): Μουλαράς  –  Ρεντίφης, Μούτσος, Παπαδημητρίου, Γεωργίου, Στ.Μυτάκης, Μπέκας, Τσεμπερλίδης, Κοβατσάι, Λέτης, Νικολάου. Επαιξαν και οι: Μπακαλέξης, Ζαμπουνίδης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου